Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 30 eur ob nakupu nad 300 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

Pohištvo Jela – Odlično Razmerje med ceno in Kvaliteto

Pohištvo Jela nudi izjemno razmerje med ceno in kvaliteto skozi celotno njihovo kolekcijo. Povratne informacije naših strank so tako dobre, da smo se odločili napisati članek na to temo in podrobneje opisati proizvajalca in njegov celotni program pohištva.

Iz kod je pohištvo Jela?

Leta 1991 se je v Srbiji, točneje v Jagodini ustanovilo podjetje Jela v želji da bi trgu ponudili kvaliteten, oblikovno zanimiv  in cenovno dostopen kos pohištvo. Danes je z več kot 300 zaposlenimi in 20000 kvadratnih metrov proizvodne površine je eno od vodilnih podjetij ploskovnega pohištva na področju bivše Jugoslavije.

Jela-Jagodina

Jela uspeva k nam dostaviti izjemno kvaliteto, ki je primerljiva s proizvajalci srednjega / višjega cenovnega razreda a s cenami ki so tudi do 50% nižje. Kljub nizkim cenam, sodelujejo s priznanih proizvajalci kot so Egger, Hettich, Lamma in Jowat.  Z najnovejšo tehnologijo UV lakiranja na mediapam, ki so jo uvedli pred kratkim želijo konkurirati priznanim evropskih proizvajalcem pohištva in premikajo meje kvalitete pri nas. Pohištvo po obdelavi zeluje zelo elegantno in kvalitetno

Prednost proizvajalca so hitrost dobav v Slovenijo. Ker ima večino pohištva na zalogi se le te izvršujejo na vsake 3 tedne. Pohištvo je opremljeno z zelo enostavnimi montažnimi navodili in primerno tudi začetnikom, da sestavijo svoj kos pohištva brez težav.

Otroške sobe Jela

Kdo še ni slišal za Otroške sobe Kiki? S svojim brezčasnim dizajnom in odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto Jela dosega izjemne uspehe na področju prodaje. Otroške sobe s svojo veliko širino elementov, možnost prilagajanja barv, mehkim zapiranjem vrat in zelo ugodno ceno bodo prepričale marsikoga od nas.

Program Kiki proizvajalca Jela delimo na tri program in sicer:

Najbolj znan med njimi je program kiki, kateri se lahko naroči v treh lesnih odtenkih in 4 različnih barvah front. Vse postelje že vsebujejo iverno dno tako da je vse kar potrebujete ležišče. Vrata se mehko zapirajo in s tem bistveno podaljšajo samo življensko dobo pohištva.

Mogoče vas bo zanimal tudi članek: Kako opremiti Otroško sobo?, ki sem ga napisal pred kratkim

KUHINJE JELA

Kuhinje Jela so po mojem mnenju najmočnejše “orožje” proizvajalca. Ne morem prehvalit njihove izjemne kvalitete saj ne zaostajajo prav nič za ostalimi proizvajalci kuhinj višjega cenovnega razreda. Pomanjklivost, če se lahko tako izrazim je manjši izbor barv in elementov kot bi jih našli pri ostalih priznanih proizvajalcih. V kolikro se njademo v dizajnu in najdemo prave kuhinjske omarice, ki jih ponuja proizvajalec, je cena in kvaliteta nepremagljiva!

Proizvajalec napovedal zelo pomembno širitev programa in sicer bodo po novem možne tudi brezročajne kuhinje in možnost naročanja otokov kar smo z nestrpnostjo pričakovali in že kar nekaj časa pritiskali nanj da se uresniči. Pravtako prihajata dva nova in zelo lepa dizajna klasičnih / rustikalnih kuhinj.

Kolekcija modelov je trenutno sledeča:

Samo nekaj poudarkov o sami kvaliteti:

  • Vsa vrata in predali se mehko zapirajo
  • Možno naročiti izjemno kvalitetno metal box tandem okovje predalov, ki se uporablja pri prestižnih znamkah kuhinj.
  • Priznani proizvajalci okovja
  • Večina kuhinj (razen najnižji razred 2) ima MDF fronte UV lakirane in vodoodporne
  • Debelina ogrodja kuhinj 18 mm
  • Debelina delovne plošče / pulta 4 cm

Elemente po Sklopih si lahko ogledate tukaj:

Pred kratkim sem tudi napisal zanimiv pripsevek “Načrtovanje kuhinje in nasveti kako poteka montaža“. predlagam da si ga preberete. Verjamem da vam bo bil zanimiv.

PREDSOBE JELA

Kot že skozi celoten članek poudarjam, tudi predsobe niso izjema. Če iščete predsobe v akciji, pa čeprav smo mi znani, da ne prikazujemo napihljivih popustov ki niso realni, so Jela predsobe pravi naslov za vas. Spodaj sem posnel videoposnetek, kjer sem se sprehodil do našega pred kratkim postavljenega salonskega eksponata Predsobe Onyx in vam pobližje pokazal samo kvaliteto pohištva iz prve roke.

Programi predsob, ki jih jela trenutno Trži so;

Vse so opremljene s številnimi elementi, ki jih lahko med seboj kombinirate, odlično ceno in mehkim zapiranjem vrat. Dostava vseh naših izdelkov je seveda brezplačna ne glede na vrednost nakupa.

Spalnice jela

Naše najbolje prodajana Spalnica programa jela je Stela. Vse njihove postelje so že opremljene z ivernim dnom, tako da vse kar porebujete je ležišče. Vrata omar se mehko zapirajo, kar zagotavlja zelo dolgo življensko dobo. Z nadaljevalnimi korpusi garderobne omare, boste poskrbeli da se maksimalno približate željenim meram vašega prostora. Spalnice jela imajo garderobne omare v povprečju višine 224 cm, kar bo poskrbelo, da boste notri spravili vso oziroma večino vaše garderobe. prednost je tudi v tem, da v kolikor

Spodaj slika postelje Stela iz našega salona, da si lahko predstavljate kako izgleda v živo:

 

Proizvajaec Jela v svojem programu trenutno ponuja naslednje spalnice:

DNEVNE SOBE

Kot zadnje, bom opisal dnevne sobe. Naš prodajni hit je program Piano, ki ponuja res izjemno širino elementov. Tudi tukaj se vsa vrata mehko zapirajo. Na voljo so komode in predalniki različnih širin, tako da boste brez težav sestavili svojo željeno dolžino in jo prilagodili vašemu prostoru. Program Evergreen in Nica se lahko pohvalita z MDF ličnicami, lakiranimi z najnaprednejšo UV tehnologijo, ki bo zagotavljala obstojnost, kvaliteto in eleganten videz.

Programi dnevnih sob jela, ki so trenutno v prodaji so:

Če povzamem se JEla splača v vsakem pogledu. pomembno je da se ujamete v dizajnu in elementih, ki so na razpolago.