Vse navedene cene v spletni trgovini OPREMISIDOM vsebujejo DDV. Podjetje LAGEA je davčni zavezanec (ID za DDV: SI71483985). V spletni trgovini si pridržujemo pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Vsem kupcem ponujamo več načinov plačevanja.

Pogoji poslovanja ter načini plačila

1. Plačilo z gotovino po povzetju

V kolikor želite, da vam blago dostavimo do vaših vrat, delovnega mesta ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo z gotovino po povzetju, je možno le plačilo z gotovino. Ob prevzemu morate biti prisotni in imeti dovolj gotovine za plačilo kupnine. Strošek dostave bo obračunan po veljavnem ceniku, ki ga lahko najdete pod zavihkom dostava. Ob prevzemu ste dolžni poravnati stroške naročenih izdelkov in stroške dostave v kolikor ni navedeno drugače (brezplačna dostava).

2. Plačilo s predhodnim nakazilom na transakcijski račun

Naročeno blago lahko na katerikoli banki ali Pošti Slovenije plačate z nakazilom na transakcijski račun podjetja LAGEA. Plačilo izvedete na osnovi prejetega e-poštnega sporočila ali predračuna potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu navedite kot sklic številko vašega naročila in nam tako zagotovite hitrejšo izvedbo celotnega procesa. Dobavni rok prične teči z dnevom, ko prejmemo sredstva na naš račun. Prosimo, da upoštevate, da prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil na naš račun, tako da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zalog v času oddaje naročila. Pri nakupu nakupu po predračunu lahko izberete dostavo na dom ali kupljeno blago prevzamete osebno na sedežu naše trgovine. V kolikor se boste odločili za omenjeni način vam bomo priznali 2% dodatnega popusta na končno ceno z DDV.

V primeru, da na podani e-poštni naslov slučajno niste prejeli navodil (TRR, Sklic, …) za plačilo zneska, so podatki naslednji:

Lagea d.o.o.
Brezina 19c
8250 Brežice

TRR pri Sberbank: SI56 3000 0001 1261 445

SWIFT: SABRSI2X

3. Plačilo z gotovino na sedežu podjetja

Če se odločite za osebni prevzem naročenega blaga na sedežu podjetja lahko kupnino v celoti poravnate z gotovino ob prevzemu.

Naročeno blago lahko varno plačate s kreditno kartico / ob oddaji naročila preko spleta. V spletni trgovini OPREMISIDOM lahko kupljeno blago plačate s kreditno kartico na dva načina.

4. PAYPAL

Podjetje LAGEA posluje s priznanim podjetjem za procesiranje kartic PAYPAL, ki poskrbi za varno plačevanje z vašimi kreditnimi karticami preko spleta.
Paypal podpira naslednje kreditne kartice: EuroCard/MasterCard, Visa in American Express. Pri nakupu s kreditno kartico lahko izberete dostavo na dom ali kupljeno blago prevzamete na sedežu naše trgovine. V kolikor ni navedeno drugače (brezplačna dostava), se v primeru dostave na vaš naslov obračunajo še stroški dostave. Pri plačilu s kreditno kartico se plačilo izvede in avtorizira v realnem času. V kolikor pri nakupu ne zavedete pravilnih podatkov s kreditne kartice (ime lastnika, številka kreditne kartice, datum poteka in CV2 koda), se avtorizacija kreditne kartice ne izvede. Naročilo je v tem primeru neuspešno.

5. S PLAČILNO KARTICO

Po vnesu željenega načina dostave pohištva oziroma lastnega prevzema, vas program vpraša o načinu plačila. Če želite plačati s kreditno kartico, izberite iz seznama ustrezno, ki vam odgovarja. Na voljo so: Visa, Visa Electron, Mastercard in Maestro (opomba: za uporabo plačilnih kartic pri svoji banki preverite, če je kartici, s katero želite plačati, omogočena funkcija za spletno plačevanje).
Več o sistemu Activa, uporabi kartic Mastercard z naprednim sistemom SecureCode TM ali kartic Visa s sistemom Verified by Visa, si lahko ogledate na naslovu: http://www.activa.si/e-trgovina.asp .
Če ste imetnik kartice kartičnega sistema Activa (na vaši kartici vidite logotip Activa), se lahko za pomoč pri uporabi obrnete na Servisni center Activa na telefonsko številko (05)6661256. Več lahko preberete tukaj: http://www.activa.si/activa.asp?content=scac).

Zaradi zagotavljanja najvišje stopnje plačilne varnosti se nadzira pristnost opravljenih transakcij. V primeru suma zlorabe je vsaka takšna transakcija brez predhodnega obvestila predana pristojnim organom za preprečevanje zlorab.

6. DINERS OBROČNO ODPLAČEVANJE

Nakupi na obroke z vašo kartico Diners Club so prijazni in hitri, ker ne potrebujete dodatne dokumentacije, samo kartico in podpis. Poleg tega imate posebni obročni limit, tako da lahko še vedno normalno uporabljate kartico.

Edini dodatni strošek, ki ga plačate pri nakupu od 2 do 12 obrokov, je strošek obroka v višini 1,00 EUR/obrok. Pri nakupih na 13 do 24 obrokov pa se poleg stroška obroka obračuna še strošek odobritve črpanja v skladu z veljavnim cenikom.(povezava na: http://www.dinersclub.si/Cenik-storitev.html)

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je nepreklicno sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo ponudnika, v katerem potrjuje prejeto naročilo). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Erste Card_DC_Nalepka_24_Obrokov_82x82mm_modra

7. AMERICAN EXPRESS OBROČNO ODPLAČEVANJE

Nakupi na obroke je možen tudi z vašo American Express kartico od 2 – 12 obrokov brez obresti. Pri nakupu na obroke ne potrebujete podpisovat dodatne dokumentacije, zato je postopek zelo enostaven.

Sklepanje in arhiviranje pogodbe (naročila)

Pogodba bo shranjena na sedežu podjetja v elektronski obliki, prav tako pa je dostopna na potrošnikovem email računu, saj je sklenjena v obliki e-mail sporočil.

Osnovni podatki podjetja

Lagea d.o.o.
Brezina 19c
8250 Brežice

ID za DDV: SI71483985
Matična: 5562384000

Datum vpisa v sodni register: 21.02.1992 pri Okrožnem sodišču v Novem mestu

Vložna številka: 10210500

Tel.: +386 (0)51 418 318
Email: info@opremisidom.com

Smo davčni zavezanec

Delovni čas:
PON.-PET.: 8.00 do 19.00
SOB.: 8.00 do 13.00
NED.: zaprto
Tel.: 051 418 318