Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 30 eur ob nakupu nad 300 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

Tilen Ledić

Tilen ledic

Tilen Ledić je diplomiral na fakulteti za dizajn smer notranja oprema. Svoje strokovno znanje še poglobil na področju optimizacije spletnih strani (SEO) in splošnega trženja. Je ponosni lastnik spletne trgovine Opremisidom, kjer skrbno in premišljeno izbira vse izdelke, ki so na voljo za nakup preko spleta.

Poleg tega njegovo strokovno znanje v oblikovanju cenijo tudi na slovenski medijski sceni. Tako je bil njegov prispevek k notranjemu oblikovanju že dvakrat opažen v priljubljeni slovenski televizijski oddaji Jutro na Planetu.

Tilen Ledić je uspešno zaključil svoj študij notranje opreme na priznani Fakulteti za dizajn, kar mu danes omogoča, da izbira le najbolj kvalitetno in estetsko dovršeno pohištvo.

Za uspeh spletne trgovine Opremisidom je bilo potrebno tudi temeljito poznavanje trženja. Tilen je skozi leta pridobil obsežno znanje na tem področju, ki mu zdaj ne le koristi pri vodenju lastnega podjetja, ampak ga tudi deli z drugimi. Svoje strokovno znanje in izkušnje namreč uporablja za svetovanje drugim podjetjem, predvsem na področju optimizacije za iskalnike (SEO).

Opremisidom, ki deluje pod okriljem matičnega podjetja Lagea, ima poslanstvo ponuditi uporabnikom širok nabor kvalitetnega in premišljeno izbranega pohištva po izjemno konkurenčnih cenah. Mesečno uspe doseči več deset tisoč ljudi.

Vabimo vas, da preberete več o nas in se prepričate o naši iskreni zavezi, s katero nameravamo preoblikovati trg pohištva na bolje. Naša želja je približati visokokakovostno pohištvo ljudem, ki si ga sicer morda ne bi mogli privoščiti.