Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 30 eur ob nakupu nad 300 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

Dostava

V spletni trgovini OPREMISIDOM.COM svojim strankam ponujamo dva načina dobave/prevzema izdelkov.

Dostava na vaš naslov

Dostava se vrši večinoma v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah – lahko vam pošljemo paket tudi na delovno mesto. Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bo dostavna služba predhodno poklicala.

DOSTAVA ZA PODROČJE SLOVENIJE JE V OPREMISIDOM SPLETNI TRGOVINI BREZPLAČNA NE GLEDE NA TEŽO ALI VREDNOST NAKUPA! DOSTAVA SE VRŠI DO VHODNIH VRAT V OBJEKT. ZA VNOS V STANOVANJE POSKRBI KUPEC SAM.

Kadar znesek nakupa poravnate preko spleta ali banke in izberete dostavo naročenega na vaš dom, prične dobavni rok veljati. Dobavni rok je naveden pri opisu vsakega izdelka. Naročene izdelke vam bomo dostavili glede na izdelek, ki ima najdaljši dobavni rok. Kupec oziroma prejemnik skupaj poravna znesek nakupa in dostave. Ko bomo naročilo predali dostavni službi, boste bili obveščeni s strani e-pošte kakor tudi telefonsko. Vso pohištvo je v razstavljenem stanju. Poleg izdelka prejmete nazorna s katerimi boste brez težav sestavili naročeno pohištvo.

Z nakupom in izbiro dostave z dostavno službo se kupec strinja, da se zaradi lažje komunikacije med njim in dostavno službo na dostavni obrazec zapiše telefonska številka, ki je bila podana ob nakupu.

V primeru težav z dostavo vaše pošiljke ali morebitnih poškodb pri pošiljki se obrnite na dostavno službo. Naprošamo vas, da o morebitnih težavah obvestite tudi nas.

Osebni prevzem v skladišču

Osebni prevzem naročenih izdelkov v naši trgovini vam je na voljo za vse plačilne metode.

Kadar znesek nakupa poravnate preko spleta ali bančnega nakazila in izberete osebni prevzem, lahko izdelke, ki so na zalogiv odpiralnem času (PON.-PET.: 7.00 do 15.00), prevzamete v naše skladišču:

Opremisidom

Slovenska vas 6f

8261 Jesenice na Dolenjskem

Obvezna najava dan pred prevzemom pohištva.

v odpiralnem času (PON.-PET.: 6.00 do 14.00). Za blago, ki ga ob vašem naročilu ni na zalogi, začne dobavni rok veljati z dnem od nakupa.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo preko e-pošte: info@opremisidom.com ali telefona: +386 (0)51 418 318