Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 30 eur ob nakupu nad 300 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

Kaj je kvalitetna predsoba in kako jo opremiti?

Predsoba je velikokrat spregledan prostor v našem stanovanju ali hiši.  Navadno zmanjka prostora zanjo in grdo “štrli” v prostor.  Sam bi se vprašal – kako prilagoditi dizajn predsobe tako, da se bo zlila s prostorom in da bo zadosti velika in funkcionalna.

Kako prilagodiTi dizajn predsobe tako, da se bo zlila s prostorom?

Osebno se rad držim pravila da v posameznem prostoru prevladujejo največ dve glavni barvi.  Če je prostor odprt in so kuhinjske omarice v neposredni bližini predsobe, poskušajte prilagoditi barvo da se mesebojno ujemata. Če se že ne ujemata, naj se vsaj barve ne tepejo med sabo.

Predsoba bele barve je odličen izbor za vse tiste, ki prisegate na brezčasen in modern videz. Bela barva je pravtako odličen izbor za pohištvo, ko je stena kontrastna ali nasplošno žive barve tako kot na sliki zgoraj. Vidi se tudi lepo, kako se je oblikovalec ali lastnik stanovanja držal pravila dveh barv skozi celoten dizajn.  Dodatne barve so dodaj le v obliki dodatkov in rastlin.

NAMIG: Majhno zeleno drevesce je odličen dodatek za popestritev vsake predsobe. Vaš prostor bo z dodatkom narave deloval bolj sveže in vabljivo.

Kako vemo da je predsoba kvalitetna?

Dane je ponudba na trgu ogromna. Vsak dan vidim kakšno novo nastalo spletno trgovino,  ki se trudi predstaviti svojo ponudbo na že tako nasičenem in majhnem trgu kot je Slovenija. Toda Kako vemo, da je naša oziroma predsoba predstavljena v drugi spletni pohištveni trgovini kvalitetna?  Da so prikazani popusti 40,50 in 60%  realni?

Preberite opis izdelka

  1. Skozi opis boste razbrali kakšne so frone (ličnice). So iz Iverala ali MDF (mediapana)? Slednje je boljše, vodoodporno in ima vse lastnosti masivnega lesa.
  2. Če so fronte iz iverala. So fronte zaščitene s folijo ali melaminom? Slednja zaščita je veliko debelejša, odporna zoper prask in umazanije. Navadno, v kolikro je folijo, tega nikjer v opisu ne bo omenjenega.
  3. Se vrata mehko zapirajo? Pri cenejših predsobah, mehkega zapiranja ne bo. tam je navadno tudi prisotna folija in cenejši materiali. Tiste Boljše predsobe imajo blažilce vgrajene že v same pante in navadno fronte iz MDF mediapana ali iveral z melamin zaščito.
  4. Se predali mehko zapirajo? Boljše predsobe bodo imele kvalitetna vodila predalov, ki se seveda mehko zapirajo.

Mora biti kvalitetna predsoba vedno draga?

Ni nujno, da je kvalitetna predsoba vedno draga. Ena od pozitivnih osvežitev v naši spletni trgovini je proizvajalec Jela. Spodaj video, ki sem se ga potrudil posneti v salonu, da vam pokažem samo kvaliteto od blizu.  Predsoba Onyx in nasplošno celoten program proizvajalca Jela ponuja izjemno razmerje med ceno in kvaliteto. Vse kar ponujajo boljši proizvajalci, dobite pri jeli zelo dostopni ceni.

 

zakaj opremisidom ne ponuja 40% ali več popusta na svoje predsobe?

Na žalost vsi še vedno radi kupujemo popuste. Lepo izgleda če je izdelke znižan iz 1000 eur na 500 eur.To se tudi mi zavedamo in verjetno kar nekaj strank izgubimo na ta račun, ker ne pogledajo končne cene ampak samo popust.   Vse več je tistih popustov, ki samo lepo izgledajo, ne pa tudi cene nižajo. Naša spletna trgovina v večini sploh ne prikazuje popustov. Če jih že prikažemo, so navadno majhni a realni. Se pa v večini moram braniti zakaj odobravamo samo 10% popusta in če lahko dam vsaj 20% 🙂

Nismo povsod najugodnejši. To je seveda skoraj nemogoče. Trudimo se pa, da so naše cene (brez popustov) ZELO konkurenčne. Glejte končno ceni in ne popusta.

 

Katere proizvajalce predsob ponujamo?

Pri nas večino prodaje predsob predstavljata trenutno dva proizvajalca in sicer Jela in Germania. Oba ponujata po mojem mnenju nekaj več od konkurence, ki je trenutno prisotna na trgu. Po kvaliteti sta si zelo podobna a po drugi strani v dizajnu zalo različna.

Germania

Germania je priznan Nemški proizvajalec pohištva in to predvsem predsob. Njegovo najmočnejše orožje je dizajn, kjer mu posveča resnično veliko časa in denarja. Vsako leto nas razveseli z novo kolekcijo, ki je vedno boljša in inovativnejša od predhodne. Kot primer iz nove kolekcije Predsoba Madeo. Opazili boste tudi, da so cene dostopne večini od nas in ni prisotnega nepotrebnega “dizajn dviga” kljub kvalitetnim materialom.

 

Zelo zanimiv dizajn obešalne stene ponuja program Colorado. Palica je izdelana iz MDF- mediapana, kar pomeni vlago neprepustna. VSebuje zanimivo kljukico za obešanje, ki je na vzmet. Ko se ne uporablja se skrije in vse skupaj deluje zelo minimalistično.

Colorado 3255 obešalna stena

JELA

Jela vas bo navdušila. Skozi celotno njihovo kolekcijo opazimo odlično kvaliteto in po drugi strani zelo konkurenčne cene. Več o njihovi kolekciji si lahko pogledate v mojem članku z naslovom “Pohištvo Jela“. Kar pogrešam pri Jeli, so mat odtenki. Večina pohištva je v visokem sijaju in določene stranke, ki jih proizvajalec navduši s samim dizajnom in kvaliteto, se ne morejo sprijazniti z visokim sijajem. Iz tega razloga ne naročijo pohištva.

Predsoba jela milla dana

Če imate željo preveriti več o naši ponudbi lahko to storite tukaj. V kolikor iščete posamezen kos predsobe ali le rabite dobro idejo – lahko najdete tukaj: Omarice za čevlje, Obešalne stene, Omare za predsobo, Ogledala

 

 

 

o nas tilen ledic