Todi kotna sedežna garnitura, dim: 225x150cm, VEČ BARV Dnevne sobe

Opis

Todi je kotna sedežna garnitura izjemne kvalitete. Je udobna, zdržljiva in po zelo dostopni ceni. Sedišče ima dvojno vzmetenje in z ležiščem 140 x 200 cm. Poleg ležišča, na krajšem delu, vsebuje srednje velik zaboj za shranjevanje (200L). Nasloni niso fiksni in jih je za ležišče možno odstraniti. Poleg dobite en vzglavnik. Tkanine lahko izbirate med velikim število barv v tremi različnimi cenovnimi razredi.

  • Cenovni razred A – tukaj najdete kvalitetne tkanine različnih barv in mehkob.  Izbor tkanin Tukaj
  • Cenovni razred B – Tukaj že najdete vsem poznani Aqua Clean oziroma Easy Clean tkanine. To so tkanine odporne na umazanijo, ki se enostavno očisti z vodo. Tukaj najdemo tudi gosto tkane tkanine ki ne prepuščajo vode in ta ostane na tkanini. Izbirate lahko med temi kolekcijami: SigmaSoftiLineaMiltonEren

Todi sedežno garnituro imamo razstavljeno v Brežicah in vam priporočamo, da si jo ogledate in barve izberete v živo. V kolikor se kljub temu odločite za nakup preko spleta, pa navedite pod opombe naziv kolekcije in barve.  Naročite jo lahko tudi v obratni postavitvi kot na sliki. Dimenzije sedežne garniture so 225 x 150 x 85 cm. Globina sedežne je 88 cm, sedišča pa 55 cm. Višina sedišča je 43 cm.

Sedežna ima enostaven razteg ležišča in posnetek si lahko ogledate v videu.

Rok dobave 6-8 tednov

Rok dobave: najprej izberite atribute

899,90 999,90 

Počisti