Agra trosed, širine: 245cm, VEČ BARV Dnevne sobe

Opis

Agra trosed, s poudarkom na udobju in zdržljivost, ki ga odlikuje kvaliteta, ter je zelo dostopne cene. Sedišče z dvojnim vzmetenjem in premore ležišče dim: 140 x 205 cm. V rokonaslonu se skriva zaboj za shranjevanje (72L). Poleg dobite en vzglavnik. Tkanine lahko izbirate med velikim število barv v tremi različnimi cenovnimi razredi.

  • Cenovni razred A – tukaj najdete kvalitetne tkanine različnih barv in mehkob.  Izbor tkanin Tukaj
  • Cenovni razred B – Tukaj že najdete vsem poznani Aqua Clean oziroma Easy Clean tkanine. To so tkanine odporne na umazanijo, ki se enostavno očisti z vodo. Tukaj najdemo tudi gosto tkane tkanine ki ne prepuščajo vode in ta ostane na tkanini. Izbirate lahko med temi kolekcijami: SigmaSoftiLineaMiltonEren

Agra troseda žal nimamo razstavljenega v Brežicah, vam pa priporočamo ogled razstavljenih sedežnih Todi, Metro in Nitra, da preizkusite kakšna je kvaliteta in udobje, ter izberete barvo v živo. V kolikor se kljub temu odločite za nakup preko spleta, pa navedite pod opombe naziv kolekcije in barve.  Dimenzije troseda so 245 x 92 x 90-98 cm. Globina sedišča je 55 cm. Višina sedišča pa 43 cm.

Ob naročilu troseda Agra prejmete DARILO. En hrbtni vsadek s katerima lahko naslon povišate. Hrbtni vsadek lahko vidite v video prispevku.

Rok dobave 6-8 tednov

Rok dobave: najprej izberite atribute

749,90 949,90 

Počisti