Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 30 eur ob nakupu nad 300 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

Montaža pohištva in vnos v stanovanje

V Opremisidom spletni pohištveni trgovini je možno naročiti tudi montažo pohištva za izbrane izdelke. Določeno pohištvo se montira v lastnem skladišču in dostavi že zmontirano, medtem ko se določeno pohištvo montira direktno pri vas doma. Vnos v stanovanje je možno naročiti ob doplačilu.

Stroški montaže so odvisni od zahtevnosti in časa, porabljenega za samo montažo. V kolikor je montaža mogoča, je strošek montaže in strošek vnosa viden neposredno pod gumbom “dodaj v košarico”.

Kaj je vključeno v Opremisidom montažo?

Vsak proizvajalec ima svoje posebnosti, ki jih moramo upoštevati. Določene proizvajalce montiramo na domu, določene samo v skladišču. Posledično smo pripravili pravila za vsak posamezen program, ki so neodvisna eden od drugega. Če nekaj velja za en program pohištva, ne pomeni, da velja za drug program.

V kolikor izberete storitev montaže, se dobavni rok pohištva podaljša za 7 do 14 delovnih dni.

Otroške sobe po meri Compactos

Pri otroških sobah po meri Compactos se vsa montaža vrši pri vas doma. V ceno je vključena dostava in hkrati montaža na objektu. V določenih primerih si bodo monterji že predhodno sestavili manjše kose, da bo sama montaža na objektu potekala hitreje.

Montažo vršimo za celotno Slovenijo ter Hrvaško – Zagreb, Rijeka in Umag z okolico

Dnevne sobe po meri Compactos Living

Pri dnevnih sobah po meri Compactos se vsa montaža vrši pri vas doma. V ceno je vključena dostava in hkrati montaža na objektu. V določenih primerih, si bodo monterji že predhodno sestavili manjše kose, da bo sama montaža na objektu potekala hitreje.

Montažo vršimo za področje celotne Slovenije ter Hrvaška – Zagreb, Rijeka in Umag z okolico.

Pohištvo Jela

Proizvajalec Jela zajema zelo širok spekter pohištva, zato ga bomo razdelili na posamezne sklope in opisali, kaj montaža vključuje in kaj ne. Jela ne montira pohištva in vse pride t. i. “flat packed”, kar pomeni, da ga naročite brez montaže.

Jela kuhinje

Trenutno ne izvajamo montaže kuhinj na domu, ne opravljamo izrezov v delovne plošče in ne pritrjujemo delovnih plošč na omarice. V kolikor je naročena večja količina pohištva in montaža na domu postane upravičena, vam vam bomo nakladno pripravili posebno ponudbo, ki zajema montažo celotne vaše košarice izdelkov.

Postopek naročila montaže kuhinjskih omaric je naslednji:

 • Če naročite omarico z vrati, vas kontaktiramo za preverjanje smeri odpiranja vrat.
 • Omarico sestavimo, vendar nogice in ročaje ne pritrdimo, da preprečimo poškodbe med transportom. Pri vratih pritrdimo le dva vijaka, saj boste morali pri montaži na končni lokaciji vijake demontirati in prilagoditi višino. Polno vijačenje bi lahko povzročilo nepotrebno škodo.
 • Omarico ustrezno zaščitimo in prepustimo logistu za dostavo. Pri večjih količinah pohištva dostavo org
 • Visoke kuhinjske omarice lahko sestavimo samo v primeru nakupa celotnega sestava oz. vrednosti montaže nad 400 eur. Željo po Montaži visokih kuhinjskih omar nam izrazite pisno pred ali po opravljenem nakupu na info@opremisidom.com. Cena bo odvisna od količine naročenega.

Stroški montaže se razlikujejo glede na vrsto elementov:

Kuhinjski predalniki, kotni elementi in omarice s košarami imajo za 10 eur višjo ceno montaže po elementu zaradi večjega vložka časa naših monterjev.

Montaža celotne kuhinje:

Ko naročite montažo celotne kuhinje, prihranimo na stroških dostave, kar zniža ceno montaže posameznih elementov. Montaža pravtako ne vključuje montaže na domu in izrezov. Zmontirane elemente dostavimo do vašega objekta. Vnos v stanovanje je možno naročiti ob doplačilu.

Montažo izvajamo na območju celotne Slovenije. Pri večjih količinah je možno dogovoriti se tudi za dostavo in montažo na določenih področjih Hrvaške.

Montaža predsob

Trenutno ne izvajamo montaže predsob na domu. Vsa montaža se opravi lokalno v našem skladišču. V kolikor je naročena večja količina pohištva in montaža na domu postane upravičena, vam vam bomo nakladno pripravili posebno ponudbo, ki zajema montažo celotne vaše košarice izdelkov.

Postopek naročila montaže predsobe je naslednji:

 • Če naročite omarico z vrati, vas kontaktiramo za preverjanje smeri odpiranja.
 • Omarico zmontiramo v celoti, vendar pri določenih programih ne pritrdimo ročajev, da preprečimo poškodbe med transportom.
 • Zmontirano pohištvo ustrezno zaščitimo in ga predamo logistu za dostavo. Pri večjih količinah pohištva dostavo organiziramo sami.

Stroški montaže se razlikujejo glede na vrsto elementov:

Predalniki in visoke omare imajo višjo ceno montaže zaradi večjega časovnega vložka in višjih stroškov transporta. Prav tako so lahko določene montaže zaradi zahtevnosti programa nekoliklo dražje ( primer: predsobe Tara , zaradi okrasnih podnožij in vencev).

Montaža celotne predsobe:

Ko naročite montažo celotne predsobe, od logista prejmemo ugodnejšo ponudbo dostave, kar zniža ceno montaže posameznih elementov. Montaža prav tako ne vključuje montaže na domu, pritrjevanje polic, itd…. Zmontirane elemente dostavimo do vašega objekta. Vnos v stanovanje je možno naročiti ob doplačilu.

Montažo izvajamo na območju celotne Slovenije. Pri večjih količinah je možen dogovor tudi za dostavo in montažo na določenih področjih Hrvaške.

Jela spalnice

Montažo spalnic izvajamo na domu, če naročite celoten sestav. V kolikor izdelek nima prikazane vrednosti montaže, pomeni, da ga v tem trenutku ne montiramo. V večini primerov je razlog majhna vrednost a hkrati prevelik kos pohištva, da bi ga zmontirali v našem skladišču.( primer dvodelna omara Piano ).V kolikor je naročena večja količina pohištva in montaža na domu postane upravičena, vam vam bomo nakladno pripravili posebno ponudbo, ki zajema montažo celotne vaše košarice izdelkov.

Postopek naročila montaže Jela spalnice je sledeč:

 • Če gre za omarico z vrati, vas kontaktiramo za preverjanje smeri odpiranja vrat.
 • Če naročite montažo celotnega sestava, se dogovorimo za predviden dan montaže in nato potrdimo točen datum. Določene elemente predhodno zmontiramo v naših prostorih, da skrajšamo čas montaže na vašem domu.
 • Če niste naročili celotnega sestava in ni predvidene montaže na domu, ročaje pri nekaterih programih ne pritrdimo, zaradi preprečevanja poškodb med transportom.
 • Zmontirano pohištvo ustrezno zaščitimo in predamo logistu za dostavo. Če gre za obsežnejše naročilo ali montažo na domu, dostavo organiziramo sami.

Stroški montaže se razlikujejo glede na vrsto elementov:

Predalniki in visoke omare imajo višjo ceno montaže zaradi večjega vložka časa in stroškov transporta. Stroški montaže so lahko za določene programe nekoliklo višji (npr: spalnica Tara, zaradi dodatnega časa, potrebnega za montažo okrasnih podnožij in vencev)

Montaža celotne spalnice:

Ko naročite montažo celotne spalnice, prihranimo na stroških dostave, zaradi česar je cena montaže posameznih elementov ugodnejša. Montažo izvajamo na območju celotne Slovenije. Pri večjih količinah je možen dogovor tudi za dostavo in montažo na določenih področjih Hrvaške. Vnos v stanovanje je možno naročiti ob doplačilu.

Jela dnevne sobe

Montažo dnevnih sob izvajamo na domu, če naročite celoten sestav. Trenutno ne montiramo posameznih kosov pohištva, kot je na primer vitrina stela, razen če je naročena večja količina pohištva in montaža na domu postane upravičena.

Postopek naročila montaže Jela dnevne sobe je sledeč:

 • Če naročite omarico z vrati, vas kontaktiramo za preverjanje smeri odpiranja vrat.
 • Če naročite montažo celotnega sestava, se dogovorimo za predviden dan montaže in nato potrdimo točen datum.
 • Določene elemente predhodno zmontiramo v naših prostorih, da skrajšamo čas montaže na vašem domu.
 • Če niste naročili celotnega sestava in ni predvidene montaže na domu, ročaje pri nekaterih programih ne pritrdimo, zaradi preprečevanja poškodb med transportom.

Zmontirano pohištvo ustrezno zaščitimo in ga predamo logistu za dostavo. Če gre za obsežnejše naročilo ali montažo na domu, dostavo organiziramo sami.

Stroški montaže so lahko za določene programe nekoliklo višji (npr:  dnevna soba Tara , zaradi zahtevnosti montaže okrasnih podnožij in vencev)

Montaža celotne dnevne sobe:

Ko naročite montažo celotne dnevne sobe prihranimo na stroških dostave, zaradi česar je cena montaže posameznih elementov ugodnejša. Montažo izvajamo na območju celotne Slovenije. Pri večjih količinah je možen dogovor tudi za dostavo in montažo na določenih področjih Hrvaške. Vnos v stanovanje je možno naročiti ob doplačilu.

Montaža otroških sob

Montažo večine otroških sob izvajamo na domu, če naročite celoten sestav. V kolikor izdelek nima prikazane vrednosti montaže, pomeni, da ga v tem trenutku ne montiramo. V večini primerov je razlog majhna vrednost oz. prevelik kos pohištva, da bi ga zmontirali v našem skladišču (primer kotna omara Kiki ali postelja Kiki ). V kolikor je naročena večja količina pohištva in montaža na domu postane upravičena, vam vam bomo nakladno pripravili posebno ponudbo, ki zajema montažo celotne vaše košarice izdelkov.

Postopek naročila montaže otroške sobe je sledeč:

 • Če gre za omarico z vrati, vas kontaktiramo za preverjanje smeri odpiranja vrat.
 • Če naročite montažo celotnega sestava, se dogovorimo za predviden dan montaže in nato potrdimo točen datum. Določene elemente predhodno zmontiramo v naših prostorih, da skrajšamo čas montaže na vašem domu.
 • Če niste naročili celotnega sestava in ni predvidene montaže na domu, ročaje pri nekaterih programih ne pritrdimo, zaradi preprečevanja poškodb med transportom.
 • Zmontirano pohištvo ustrezno zaščitimo in ga predamo logistu za dostavo. Če gre za obsežnejše naročilo ali montažo na domu, dostavo organiziramo sami.

Montaža celotne otroške sobe:

Ko naročite montažo celotne otroške sobe prihranimo na stroških dostave, zaradi česar je cena montaže posameznih elementov ugodnejša. Montažo izvajamo na območju celotne Slovenije. Pri večjih količinah je možen dogovor tudi za dostavo in montažo na določenih področjih Hrvaške. Vnos v stanovanje je možno naročiti ob doplačilu.

Montaža Jedilniških stolov

Vsa montaža jedilniških stolov se opravi lokalno v našem skladišču. V kolikor je naročena večja količina pohištva in montaža na domu postane upravičena, vam vam bomo nakladno pripravili posebno ponudbo, ki zajema montažo celotne vaše košarice izdelkov. Jedilniške Stole po sami montaži ustrezno zaščitimo, da ne bi utrpeli poškodb med samim transportom..

Vnos v stanovanje

Vnos v stanovanje je nova storitev, ki je bila zelo iskana s strani naših kupcev. Z njo menimo, da se bo usluga v naši pohištveni spletni trgovini Opremisidom dvignila na novo še kvalitetnejšo raven, kjer bomo olajšali marsikateri nakup, ki predhodno ni bil mogoč.

Vnos v stanovanje je doplačljiv. Strošek je viden neposredno pod gumbom “dodaj v košarico” in se lahko razlikuje glede na tip pohištva, ki ga naročite. Strošek se obračunava za vsak posamezen kos pohištva, ki ga naročite.

Primer: Cena vnosa enega kosa jedilniškega stola znaša 10 eur. V kolikor naročite 6 kosov, bo skupna cena vnosa znašala 60 eur.

Napake pri vpisu izdelka

Če opazimo, da smo vnesli napačno ceno montaže v spletno trgovino ali iz drugih razlogov ne moremo opraviti zahtevane montaže strokovno, si pridržujemo pravico do naknadne spremembe po opravljenem nakupu. O tem vas bomo takoj obvestili in obrazložili, kje je nastal problem. Če ste izdelek že plačali in se ne strinjate z novo ponujeno ceno ali opisom, vam bomo nemudoma vrnili plačano kupnino. Trudimo se, da takšnih zapletov ne bi bilo oziroma jih je minimalno.