York trosed, širine 245cm, VEČ BARV Dnevne sobe

Opis

York trosed je zelo udoben in kvaliteten, ter po dostopni ceni. Ima naslon za glavo nastavljiv po višini. Vsebuje ležišče 140 x 200 cm.  Sedalna površina je dvojno vzmetena. V rokonoslonih je shranjevalni prostor (72l). Poleg prejmete tudi en vzglavnik. Tkanine lahko izbirate med velikim število barv v tremi različnimi cenovnimi razredi.

  • Cenovni razred A – tukaj najdete kvalitetne tkanine različnih barv in mehkob.  Izbor tkanin Tukaj
  • Cenovni razred B – Tukaj že najdete vsem poznani Aqua Clean oziroma Easy Clean tkanine. To so tkanine odporne na umazanijo, ki se enostavno očisti z vodo. Tukaj najdemo tudi gosto tkane tkanine ki ne prepuščajo vode in ta ostane na tkanini. Izbirate lahko med temi kolekcijami: SigmaSoftiLineaMiltonEren

York troseda nimamo razstavljenega v Brežicah, vam pa priporočamo ogled razstavljenih sedežnih Todi, Metro in Nitra, da preizkusite kakšna je kvaliteta in udobje, ter izberete barvo v živo. V kolikor se kljub temu odločite za nakup preko spleta, pa navedite pot opombe naziv kolekcije in barve.  Naročite lahko tudi dvosed in fotelj ali pa kotno izvedbo (vsi so kot ločen artikel). Dimenzije troseda so 245 x 92 x 90-98 cm. Globina sedišča je 55 cm. Višina sedišča je 43 cm.

 

Rok dobave 6-8 tednov.

Rok dobave: najprej izberite atribute

849,90 1.049,90 

Počisti