Plato dvosed, širine 170cm, VEČ BARV Dnevne sobe

Opis

Plato je dvosed izjemne kvalitete in zelo dostopne cene, s poudarkom na udobju in zdržljivosti. Naslon za glavo je nastavljivo po višini. Sedišče ima dvojno vzmetenje in vsebuje predal (210L) za shranjevanje. Tkanine lahko izbirate med velikim število barv v tremi različnimi cenovnimi razredi.

  • Cenovni razred A – tukaj najdete kvalitetne tkanine različnih barv in mehkob.  Izbor tkanin Tukaj
  • Cenovni razred B – Tukaj že najdete vsem poznani Aqua Clean oziroma Easy Clean tkanine. To so tkanine odporne na umazanijo, ki se enostavno očisti z vodo. Tukaj najdemo tudi gosto tkane tkanine ki ne prepuščajo vode in ta ostane na tkanini. Izbirate lahko med temi kolekcijami: SigmaSoftiLineaMiltonEren

Plato dvoseda nimamo razstavljenega v Brežicah, vam pa priporočamo ogled razstavljenih sedežnih Todi, Metro in Nitra, da preizkusite kakšna je kvaliteta in udobje, ter izberete barvo v živo. V kolikor se kljub temu odločite za nakup preko spleta, pa navedite pod opombe naziv kolekcije in barve.  Naročite lahko tudi trosed in fotelj ali pa kotno izvedbo (vsi so kot ločen artikel). Dimenzije dvoseda so 170 x 94 x 90-100 cm. Globina sedišča je 55 cm. Višina sedišča je 43 cm.

 

Rok dobave 6-8 tednov.

549,90 649,90 

Počisti