Nitra dvosed, širine 171cm, VEČ BARV Dnevne sobe

Opis

Nitra je dvosed izjemne kvalitete in zelo dostopne cene, s poudarkom na udobju in zdržljivosti. Naslon za glavo je nastavljivo po višini. Sedišče ima dvojno vzmetenje in vsebuje predal(210L) za shranjevanje. Tkanine lahko izbirate med velikim število barv v tremi različnimi cenovnimi razredi.

  • Cenovni razred A – tukaj najdete kvalitetne tkanine različnih barv in mehkob.  Izbor tkanin Tukaj
  • Cenovni razred B – Tukaj že najdete vsem poznani Aqua Clean oziroma Easy Clean tkanine. To so tkanine odporne na umazanijo, ki se enostavno očisti z vodo. Tukaj najdemo tudi gosto tkane tkanine ki ne prepuščajo vode in ta ostane na tkanini. Izbirate lahko med temi kolekcijami: SigmaSoftiLineaMiltonEren

Nitra dvosed in trosed imamo razstavljena v Brežicah in vam priporočamo, da si ju ogledate in barve izberete v živo. V kolikor se kljub temu odločite za nakup preko spleta, pa navedite pod opombe naziv kolekcije in barve.  Naročite lahko tudi trosed in fotelj ali pa kotno izvedbo (vsi so kot ločen artikel). Dimenzije dvoseda so 171 x 96 x 90-100 cm. Globina sedišča je 55 cm. Višina sedišča je 43 cm.

 

Rok dobave 6-8 tednov.

Rok dobave: najprej izberite atribute

599,90 699,90 

Počisti