Brig kotna sedežna garnitura, dim: 242x163cm, VEČ BARV Dnevne sobe

Opis

Brig kotna sedežna garnitura je izdelana kvalitetno, je zdržljiva, s poudarkom na udobju, vse to pa po dostopni ceni. Za trdnost sedalne površine pa skrbi dvojno vzmeteno. Sedežna vsebuje ležišče dimenzije 140 x 210 cm. V krajšem delu se skriva srednje velik zaboj za shranjevanje (245L). Sedežni so priloženi trije vzglavniki. Tkanine lahko izbirate med velikim število barv v tremi različnimi cenovnimi razredi.

  • Cenovni razred A – tukaj najdete kvalitetne tkanine različnih barv in mehkob.  Izbor tkanin Tukaj
  • Cenovni razred B – Tukaj že najdete vsem poznani Aqua Clean oziroma Easy Clean tkanine. To so tkanine odporne na umazanijo, ki se enostavno očisti z vodo. Tukaj najdemo tudi gosto tkane tkanine ki ne prepuščajo vode in ta ostane na tkanini. Izbirate lahko med temi kolekcijami: SigmaSoftiLineaMiltonEren

Brig sedežne garniture žal nimamo razstavljene v Brežicah, vam pa priporočamo ogled razstavljenih sedežnih Todi, Metro in Nitra, da preizkusite kakšna je kvaliteta in udobje, ter izberete barvo v živo. V kolikor se kljub temu odločite za nakup preko spleta, pa navedite pod opombe naziv kolekcije in barve.  Naročite jo lahko tudi v obratni postavitvi kot na sliki. Dimenzije sedežne garniture so 242 x 163 x 86-96 cm. Globina sedežne je 92 cm, sedišča pa 55 cm. Višina sedišča je 43 cm.

 

Rok dobave 6-8 tednov

Rok dobave: najprej izberite atribute

1.049,90 1.249,90 

Počisti