Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 30 eur ob nakupu nad 300 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

Zakaj izbrati otroško sobo Rimobel?

Zakaj izbrati otroško sobo Rimobel?

Za svojega malega princa ali princeso zagotovo želite zgolj najboljše. Njegovo sobo lahko v pravljično kraljestvo spremenite s pohištvom španskega proizvajalca Rimobel, ki ga odlikuje odlična kakovost, živahne barve, a tudi zelo praktičen dizajn.ž

Preberite Odličen članek Kako opremiti otroško sobo, ki verjamem da vam bo zelo všeč!

Otrok v svoji sobi preživi veliko časa – v njej se igra, dela domačo nalogo, gosti prijatelje, bere … soba je skratka njegovo zatočišče, njegov majhen svet. Zato je pomembno, da se v njej počuti dobro in da mu je pisana na kožo. Takšen svet lahko za svojega malčka ustvarite s pohištvom proizvajalca Rimobel, ki je s praktičnim, svežim in unikatnim dizajnom zavzel tržišče.

Velika prednost otroških in mladinskih sob tega španskega proizvajalca je, da lahko sestav prilagodijo željam kupca. Če vam je v osnovi všeč eden od sestavov, a bi radi dodali kakšen kos pohištva iz drugega, to ni nikakršna težava. Doda se lahko kakšna omara, prestavi miza in se tako ustvari povsem unikaten sestav, ki bo najbolj odgovarjal vašemu otroku. Sami lahko izberete tudi barvo pohištva oziroma kombinacijo barv. Na voljo je pohištvo v povsem naravnih tonih, za malce več razigranosti pa poskrbijo turkizna, oranžna, kivi ali roza, ki so le nekatere možnosti na voljo za kombiniranje. Barvno paleto najdete na spletni strani ob vsakem sestavu sobe, kombinacijo, ki jo želite, zgolj zapišite v opombo pri naročilu ali pa pokličite v podjetje in povejte svoje želje.

In kakšne so prednosti Rimobel otroške ali mladinske sobe? Vsi predali in vrata se mehko zapirajo, debelina vseh front in korpusov garderobnih omar je 19 mm, debelina polic je od 19 mm do 30 mm, robovi pa so ABS zaobljeni z 1,2 mm robnim trakom. Nekateri deli pohištva pridejo že zmontirani, na primer stenske police, predalnik pri pisalni mizi ali pa ogrodja predalov, naročeno pa vam na dom dostavijo brezplačno. Ker v podjetju uporabljajo melamin zaščito najvišje kakovosti, je pohištvo odporno zoper praskam in neželenim madežem, kar v otroški sobi, polni divjanja in živahnosti, pride še kako prav. Funkiconalen Interior design v pravem pomenu besede.