Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 20 eur ob nakupu nad 200 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

Bela tehnika

naslovna slika bela tehnika

Bela tehnika predstavlja nepogrešljiv del vsakega sodobnega gospodinjstva. V tej kategoriji boste našli široko paleto izdelkov, ki vam bodo olajšali vsakdanje opravke in zagotovili učinkovito delovanje vašega doma.

Naša ponudba vključuje različne vrste bele tehnike, kot so:

  • Pralni in sušilni stroji: Izbirajte med vrhunskimi pralnimi in sušilnimi stroji različnih zmogljivosti, energijskih razredov in dodatnih funkcij, ki bodo poskrbele za brezhibno čistočo vaših oblačil.
  • Hladilniki in zamrzovalniki: Odkrijte širok izbor hladilnikov, zamrzovalnikov ter kombiniranih naprav, ki ponujajo optimalno shranjevanje živil in varčno porabo energije.
  • Kuhalne plošče, pečice in nape: Za ljubitelje kuhanja ponujamo visokokakovostne kuhalne plošče (indukcijske, plinske, električne), pečice z različnimi funkcijami in učinkovite nape za odstranjevanje vonjav in pare.
  • Pomivalni stroji: Prihranite čas in vodo z zmogljivimi pomivalnimi stroji, ki zagotavljajo popolno čistočo vaše posode.ž
  • Mikrovalovne pečice: Ponujamo vam široko izbiro mikrovalovnih pečic, ki se odlično prilegajo vaši kuhinji in omogočajo hitro pripravo ter pogrevanje jedi z enostavnim upravljanjem in različnimi močnostnimi nastavitvami.

Najbolj prodajano

Akcija!

Kombinirani hladilnik / zamrzovalnik ONRK619DC

1.139,90 
Dodaj v košarico
Akcija!

Vgradni integriran hladilnik RI4092P1

379,90 
Dodaj v košarico
Akcija!

Indukcijsko kuhališče IT643BSC7

369,90 
Dodaj v košarico
Akcija!

Kombinirana kuhalna plošča GE680X

179,90 
Dodaj v košarico
Akcija!

Podelementna vgradna kuhinjska napa WHU629EW/S

79,90 
Dodaj v košarico
Akcija!

Podelementna vgradna kuhinjska napa WHU629ES/S

89,90 
Dodaj v košarico
Akcija!

Vgradna kombinirana parna pečica BCS798S24BG

1.029,90 
Dodaj v košarico
Akcija!

Vgradna pečica BOS6737SYB

449,90 
Dodaj v košarico