Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 30 eur ob nakupu nad 300 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

Kakšni barski stoli so iskani v letu 2016

Kakšni barski stoli so iskani v letu 2016

Barski stol mora biti predvsem stabilen in se dobro ujemati s kuhinjo in morebiti dnevno sobo. Letos in lani  je zelo iskan skandinavski dizajn, ki kombinira belo barvo z naravnimi barvami lesa; npr: bela / hrast ali bela / bukev. Ponavadi je sedišče stola belo, medtem ko podnožje v naravnem odtenku lesa.

barski stol H50barski stol H51barski stol H55

Zraven belih odtenkov so nam zelo zanimive tudi ostale nežne barve kot so siva, bež in ostale pastelne barve. Barski stoli v tkanini postajajo vse bolj iskani.

GRACE_BARSTOOL_DARK_GREY_LEGS_OAK_OIL_TREATED_BOBLER GRACE_BAR_STOOL_LIGHT_GREY_WOODEN_LEGS_BOBLER

Ne moremo pa mimo večne uspešnice barskega stola, ki ga poznajo in imajo skoraj vsi :) Mi smo ga poimenovali Plump.  Na voljo je v številnih barvah v kombinaciji s klasičnim kromiranim podnožjem in plinskim mehanizmom.

2 KOSA Barski stol Plump Barski stol Plump

Na koncu je vedno vaša odločitev. Izberite barski stol, ki vam je najbolj pri srcu. Tistega, ki se ujema z vašim prostorom in bo najbolje služil vašemu namenu.