Predsoba Castera – sestav 1 Predsobe

Opis

Sestav predsobe Castera je kombinacija modernega in ob enem stilskega videza. Pohištvo je kakovostne izdelave in je v celoti proizvedeno v Nemčiji.  Vsi elementi imajo ABS robove in so zaščiteni z melaminsko zaščito. Ročaji so kovinski.

  • Garderobna omara: v notranjosti ima tri police, katere lahko postavite na različne višine po vaši lastni želji. Opremljena je tudi z eno izvlečno obešalno gredjo. Zaprta je z vrati in predalom, ki se mehko zapirajo. Dimenzije (širina x višina x globina): 74 x 198 x 41 cm.
  • Omarica za čevlje je dimenzije (širina x višina x globina): 96 x 109 x 41 cm. Ima en predal in dvoje vrat, ki se mehko zapirajo. V notranjosti je prostora za 16 parov čevljev.
  • Ogledalo je dimenzije (širina x višina x globina): 94 x 60 x 3 cm.
  • Nizka omarica za čevlje oz. klop: vanjo lahko pospravimo 8 parov čevljev. Ima dvoje vrat, ki se mehko zapirajo. Dimenzije (širina x višina x globina): 96 x 45 x 41 cm (brez blazine) lahko pa ji dodate blazino (95 x 6 x 35)
  • Obešalna stena: ima tri kljukice za obešanje oblačil, torbic, eno obešalno gred ter polico. Dimenzije (širina x višina x globina): 94 x 153 x 30 cm.

Ob doplačilu lahko prejmete tudi blazino za klop antracitne barve.

Predsobo izdeluje jo nemško podjetje Germania.

BREZPLAČNA DOSTAVA. Rok dobave 3 – 45 dni.

Rok dobave: najprej izberite atribute

864,90 949,90 

Počisti