H402 sestav otroške sobe Compactos Otroške sobe in mladinske sobe, Pohištvo za otroke

Opis

Zanimiva barvna kombinacija omarne postelje sestava otroške sobe H402. Omarna postelja ima čvrsto konstrukcijo s 3 cm debelim ogrodjem. Korpus je prikazan v Haya odtenku medtem ko fronte v Rosa in Menta barvi. Barve in ročaje lahko prilagajamo po vaših željah.  Vse barve lahko vidite pri nas v Brežicah v živo.

Kaj vsebuje sestav otroške sobe Compactos H402?

  • Omarno posteljo TOP kvalitete v katero se prilega ležišče 90 x 200 cm. Omarna postelja ima 4,5 cm nastavljive nogice  in avtomatski zaklep. Že vsebuje letveno dno.
  • Dvodelna omara širine 100 cm
  • Knjižni poličnik širine 30 cm s 3 cm debelimi policami.

Otroške soba Compactos vas bo navdušila s svojo kvaliteto, izvirnostjo in možnostjo prilagajanja po meri. Elemente sestavov lahko med seboj kombinirate. Izbirate lahko med široko paleto barv in različnih ročajev. Pisalno mizo ali garderobno omaro lahko prilagodimo na centimeter natančno v kolikor imate težavo dobiti standardne mere v prostor. Proizvajalec pohištva Rimobel  je eden od vodilnih španskih proizvajalcev otroškega pohištva. Uporablja melaminsko zaščito najvišje kakovosti, ki je odporna zoper praskam in nezaželenim madežem. Vsi predali in vrata se mehko zapirajo. Debelina vseh front in korpusov garderobnih omar je 19 mm medtem ko debelina polic od 19 mm do 30 mm. Debelina pisalne mize je 3 cm.  Robovi so ABS zaobljeni z 1,2 mm robnim trakom.

Slike so le inspiracija, ki jo kasneje mi prilagodimo vašemu prostoru. Pošljite nam mere vašega prostora in vam naredimo brezplačni 2D idejni izris, da vidimo kako gre vse skupaj v prostor.  Pohištvo je delano z namenom, da traja. S proizvajalcem imamo res odlične izkušnje in verjamemo, da bo tudi vam všeč, kakor tudi mnogim do sedaj.

Dostava in montaža na domu je vključena v ceno!

Dobavni rok je 4 tedne od naročila

 

2.099,00