Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 30 eur ob nakupu nad 300 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

Prostor zasebnosti in osvežitve

Kopalnica je nekoč predstavljala zgolj prostor, kjer smo opravili potrebe, se umili in na sploh poskrbeli za svojo higieno. Danes pa nam, še posebej s primerno opremo, predstavlja nekaj več kot zgolj funkcionalen prostor. Je zasebno zatočišče, kjer začnemo in končamo svoj dan ter kamor se vsak družinski član želi po celem dnevu umakniti v svoj mir, medtem, ko se posveti sebi, svoji higieni in intimi. Kopalnica določa ton za preostanek našega doma. Je kraj, kjer dobimo navdih za prihajajoči dan ali pa se nam med tuširanjem porodijo nove ideje. Zato je pomembno, da je kopalnica v našem stanovanju prijetna, sproščujoča in udobna. Obenem pa ne smemo pozabiti na praktično plat prostora, saj potrebujemo prostor za shranjevanje kozmetičnih izdelkov in ostalih predmetov, ki jih uporabljamo za osebno higieno in urejanje telesa.

Ker kopalnica po navadi ni prostor kateremu namenimo ogromno kvadrature, morajo biti kosi pohištva razvrščeni pametno, dejstvo pa predstavlja izziv tudi samemu dizajnu. Dobro opremiti kopalnico pomeni najti ravnotežje med tem, da bo prostor funkcionalen in hkrati vizualno privlačen.

Če želite sebi in svoji družini zagotoviti kvalitetno preživet čas v kopalnici, v kateri se boste počutili osvežujoče, udobno in imeli vedno vse pri roki, vam pri tem lahko pomagamo s ponudbo kopalniških elementov največjega francoske proizvajalca pohištva Parisot. Parisot je vodilen francoski ponudnik pohištva od leta 1936, ki ga odlikuje kvaliteta, obstojnost, prilagodljivost in okoljevarstvo. Njihovi produkti so izdelani izključno v Franciji. Ponudba kopalniškega pohištva je raznovrstna, različnih dizajnov in stilov.

Nudimo vam sestave, ki vam olajšajo izbiranje posameznih kopalniških kosov pohištva in vam ustvarijo dizajnersko popolno kopalnico. Takšna sta sestava linije Oslo in Erwan.

Kopalniški komplet Oslo je naravnih barv in tako ponuja pomirjujoč učinek, kljub temu pa črn umivalnik in črna površina kopalniškega bloka iz visokokakovostnega stekla dodajata pridih modernega dizajna. Veliko ogledalo z manjšo poličko za odlaganje kozmetike vam nudi popolno funkcionalnost pri ličenju in urejanju obraza, v ogledalu na omari pa lahko preverite vaš celoten videz ali “outfit”. Korpusi in fronte so narejeni iz oplemenitene iverne plošče in zaščitene z melaminsko zaščito, ki preprečuje raznorazne praske in madeže na omarici in predalih. To skupaj z mehkim (soft) zapiranjem vrat in predalov predstavlja primerno kopalniško opremo za dom z manjšimi otroki.

Kopalnica Oslo - sestav

 

Kopalniški komplet Erwan je prav tako naravnih barv in pomirjujočega videza. Korpusi in fronte so iz oplemenitene iverne plošče, furnirani pa so z naravnim hrastom, ki poda lesu svež in svetel izgled. Površina kopalniškega bloka in umivalnik sta narejena iz visokokakovostne umetne smole, ki skupaj z leseno uokvirjenim ogledalom naravnim barvam dodata retro pridih.

Če bi radi izgled svoje kopalnice ohranili v beli barvi, ki nedvomno daje občutek čistoče in svežine, lahko izbirate med kopalniškim pohištvom linije Syane ali Zenith. Obe liniji nudita pohištvene kose bele barve iz katerih lahko sestavite komplet, ali pa posamezne kose uporabite, če želite vašo kopalnico le preurediti ali ji dodati več odprtih ali zaprtih površin za shranjevanje kozmetike, brisač in pripomočkov za higieno.

Kopalnica Erwan - sestav

Linija kopalniškega pohištva Versus ponuja sestav ali posamezne elemente v sivo beli barvi. Primerna je za tiste, ki bi radi svoji kopalnici podali moderen in kvaliteten izgled. Poleg tega nudi več omaric in odprtih površin različnih oblik s katerimi lahko vrhunsko opremite tudi kopalnico manjše kvadrature, saj elementi kot so kopalniški element za nad WC, kopalniški element za pralni stroj in za nad pralni stroj omogočajo varčevanje s prostorom oziroma optimalno razporeditev posameznih kosov pohištva.