Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 30 eur ob nakupu nad 300 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

Predsobe Germania

Predsobe Germania

Zelo smo ponosni, da sodelujemo s priznanim nemškim proizvajalcem pohištva Germania. Odlikuje ga odlična kvaliteta, sodoben dizajn, kvalitetni materiali in predvsem dostopne cene. Dražje predsobe Germania so opremljene z mehkim zapiranjem vrat kakor tudi predalov. Z najnovejšim programom Colorado je napravil proizvajalec še korak dlje in omogočil končnemu uporabniku personalizacijo omaric. Izbirate lahko med številnimi barvami front in si pobarvate vsaka vrata omarice za čevlje po svoji želji. Lahko izberete vse fronte enake barve ali pa jih mešate  med seboj. Prav tako lahko med seboj kombinirate vse omarice, ki so različnih dimenzij in tako ustvarite predsobo po vaši meri in željah.

Zraven omarice lahko dodatno naročite zelo inovativno obešalno steno . Kljukice, ki služijo obešanju se skrijejo, ko jih ne uporabljate. Predsoba Colorado je postala pravi prodajni hit saj je lepa, inovativna, unikatna in cenovno ugodna.

Novost proizvajalca je tudi omarica za čevlje, ki je prilagojena za vse tiste, ki imate veliko čevljev z visokimi petkami in ne veste kako bi jih domiselno shranili. Predsoba Girl’s Dream vam ponuja rešitev.

germania-girls-dream-halcombinatie-hoogglans-wit-set1

Proizvajalec Germania pa ne izdeluje samo predsob ampak tudi dnevne sobe in pisarne. Pisarna Oslo s svojim skandinavskim videzom je požela veliko zanimanja na januarskem pohištvene sejmu v Nemčiji. Bela barva se odlično ujema z dodatki iz masivnega hrasta.