Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 30 eur ob nakupu nad 300 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

Prava pisarniška miza za vaše delovne navade

Pisarniška miza s predali Oslo 144x75x145cm

Ste o svoji pisarniški mizi kdaj razmišljali kot o miniaturnem svetu, kamor se za določen čas odpravite opravljati svoje delo in se ne pustite motiti? Veliko lažje je namreč pisati ali opravljati kakršnokoli drugačno delo v svojem kotičku, kjer imate vso opremo namenjeno prav delu, od stola, omaric do pisarniške mize. Ambient delovnega okolja igra presenetljivo vlogo pri motivaciji in izboljšanju splošne delovne produktivnosti ne glede na to, ali delate doma ali v pisarni. Pisarniška oprema je osnovna potreba katerekoli pisarne. Brez primernih stolov, kabinetov in pisarniških miz ne moremo pričakovati produktivnega dela. Pomanjkanje primernih pisarniških miz in stolov lahko škoduje na več načinov. V podjetju lahko neprimerna oprema negativno vpliva na zaposlene, če se v pisarnah ob delu počutijo neudobno. Stres v delovnem okolju je trn v peti, ki škoduje vsem zaposlenim kot tudi rasti podjetja. Vaši zaposleni, kot tudi vi, preživijo povprečno osem ur na dan ob mizah, zato potrebujejo udobno pohištvo. Poleg pisarniških stolov potrebujejo tudi trdne in dovolj visoke pisarniške mize. Z lepim in ustreznim pohištvom bodo vaši zaposleni veliko bolj zadovoljni, saj se bodo tako lažje namestili za pisalno mizo in kakovostno opravili svoje delo. Tudi vaša domača pisarna mora bit urejena tako, da boste svoje delo opravljali sproščeno in osredotočeno.

Predvsem stol mora biti primeren, da podpira vašo hrbtenico in vzdržuje pravilno držo. Pomembno je, da je stol nastavljiv in se lahko prilagaja višini vaše mize (v naši ponudbi imamo tudi široko ponudbo pisarniških stolov). Tipkovnica in miška morata biti na dosegu roke in na isti površini. Ko pišete oziroma uporabljate miško in tipkovnico, imejte zapestja ravna oziroma malo nižje od višine vaših komolcev. Monitor mora biti direktno pred vami, za dolžino roke od vaših oči – vrh mora biti malo pod višino vaših oči. Če nosite očala morate imeti monitor postavljen nižje za dva do pet centimetrov. Vse te nastavitve in postavitve niso izvedljive brez ustrezne pisarniške mize. Zato, da imate roke in noge ob pisanju sproščene in vas ob gledanju v ekran ne boli vrat, mora biti tudi pisarniška miza dovolj visoka, da lahko mirno opravljate svoje delo in imate računalnik na višini oči. Prav tako mora imeti miza pod sabo dovolj prostora za vaša stegna, kolena in stopala. S premalo prostora bodo vaše noge nemirno iskale prostor, vi pa ne boste osredotočeni na delo. Zato tudi ni primerno, da shranjujete reči pod mizo, saj to ovira vaše noge. Pisarniške mize pa niso pomembne samo z vidika uporabnosti in zdravja ampak tudi z estetičnega vidika. Kvaliteten in dobro izvršen dizajn bo pripomogel k lepšemu izgledu vaše delovne sobe ali pisarn v vašem podjetju.

Vsakdo z večjim veseljem prihaja in dela v modernih in kvalitetno opremljenih prostorih, kot pa če so te stari, ne estetski in neudobni. Slabo opremljene pisarne lahko pri potencialnih strankah ali poslovnih partnerjih ustvarijo napačen vtis. Z vstopom v slabo opremljeno pisarno si bo posameznik misli, da podjetje nima dovolj financ ali pa ne namenja dovolj skrbi do svojih zaposlenih, da bi si zagotovilo ustrezno pisarniško opremo. Podobno je z vašo delovno sobo. Pomembno je, da izberete pisarniško mizo, ki vas bo pritegnila k delu in poskrbela, da boste lahko dalj časa obsedeli ob njej. Prenizka pisarniška miza lahko namreč škodi vaši drži in neposredno vpliva na vašo produktivnost in osredotočenost, slab izgled pa lahko pokvari vašo motivacijo za delo. V naši ponudbi imamo več vrst pisarniških miz, ki bodo ustrezali tako vašim delovnim navadam kot tudi vašim očem.

Če želite oziroma morate prihraniti s prostorom in imate radi organizirano in pospravljeno mizo, vam priporočamo mize enostavnega dizajna z enim, dvema ali tremi predali, kot sta npr. WRITEX in NEPTUN. Na teh mizah si boste lahko razporedili delo, ostale pripomočke pa shranili v predal pod pisarniško mizo.

Pisarniška miza Writex črna
Pisarniška miza Neptun bela 110x50x76cm

 

Če želite prostornejšo pisarniško mizo elegantnega videza, so pisarniške mize SUCCESS, STICK ali THRILLER prave za vas. S svojim modernim in enostavnim dizajnom bodo zaokrožile izgled vaše pisarne in vas navdušile za delo. Na vrhu mize vsebujejo še tri prostore oziroma predalčke, kamor lahko shranjujete svoje delo ali pisarniške pripomočke, na poličko pa lahko postavite monitor, da bo vzporeden z vašimi očmi.

Pisarniška miza Success hrastov les bela
Pisarniška miza Stick bela 90x120x65cm
Pisarniška miza Thriller rjava 90x120x60cm

 

Pisarniški mizi PROFI in PROFI 2 imata možnost nastavljanje višine od 70 do 80 centimetrov. Tako si lahko po želji nastavljate višino, mizi pa vsebujeta tudi odprtini za kable. Tako se boste izognili zapletanju kablov pod mizo, vaše noge pa bodo imele dovolj prostora.

Pisarniška miza Profi 160x70-80x80cm
Pisarniška miza Profi 2 100x70-80x80cm

 

Imamo pa tudi še prostorne pisarniške mize modernejšega izgleda. Pisarniška miza z regalom SLIDE in pisarniška miza OSLO bosta v vaši pisarni ali domači delovni sobi popestrili izgled, vi pa boste imeli dovolj prostora za svoje noge in ves pisarniški material.

Pisarniška miza z regalom Slide 120x76/60x120cm
Pisarniška miza s predali Oslo 144x75x145cm

 

Želimo vam udoben in produktiven delovni dan!