Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 30 eur ob nakupu nad 300 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

Podarite vašemu prostoru urejen videz s poličniki

Podarite vašemu prostoru urejen videz s poličniki

Imate dovolj zaprtih omaric, ki dajejo prostoru staromoden, zaprt pridih in bi radi nekaj spremenili? Morda pa že imate poličnike, a so te postali prostor za shranjevanje ter odlaganje različnih predmetov in tako dajejo vašemu prostoru neurejen izgled?
Poličniki so enostaven, a zelo uporaben kos pohištva, tako iz shranjevalnega kot estetskega vidika. Nekateri morda vidijo poličnike zgolj kot pohištven kos za shranjevanje predmetov, a imajo te bistveno večjo vrednost. Seveda lahko služijo tudi kot shranjevalni prostor v vašem stanovanju, a s kreativno uporabo le teh lahko močno povečate privlačnost vašega notranjega dekorja. Mi pa vam bomo dali nasvete, kako to storite.

1. DODAJTE RASTLINE

Vaš prostor lahko oživite že, če na poličnike dodate malo flore. Nekaj vizualno privlačnih rastlinic lahko popolnoma pretvori celoten prostor, doda teksturo vašemu poličniku in barvo vaši sobi. Sveže rastline bodo v vaš prostor vnesle življenje, če uporabite sveže rože pa še prijeten vonj.

Poličniki rastline

2. RAZSTAVITE VAŠE NAJLJUBŠE SLIKE IN FOTOGRAFIJE

Če za rastline nimate časa, umetnih pa ne marate, vam priporočamo, da na poličnike postavite svoja najljubša umetniška dela ali slike. Namesto, da se ukvarjate s tem, ali so vaše slike in fotografije poravnane in trdno pritrjene na steno, jih postavite na poličnik in si olajšajte delo. Najboljše od vsega pa je, da lahko postavitev slik in fotografij kadarkoli spremenite, kar vam omogoča enostavno posodabljanje sobe ali spreminjanje dekorja glede na letni čas.

Poličniki slike

3. POKAŽITE, KDO STE

Radi kupite predmete, ki so vam všeč, potem pa ne veste kam z njimi? Bodisi so to knjige z lepimi platnicami, okrasne figure ali umetniška dela lahko vaš poličnik izkoristite, da razkažete reči, ki so vam najljubše. Nič ni boljšega kot, da svoj poličnik napolnite s spominki iz potovanj ali prikažete vaše izdelke in dosežke. Dom je namreč kraj, kjer lahko svoje zgodbe pripovedujete skozi stvari, s katerimi se obkrožate. Če predmeti na vaših poličnikih govorijo o tem, kdo ste, se ob pogledu nanje spomnite vaših izkušenj in trenutkov, potem ustvarijo prostor, ki je resnično vaš in v katerem boste živeli toliko bolj srečno.

Poličniki dekoracija

4. DAJTE VAŠI KUHINJI DUŠO

Poličniki pa niso koristni in estetski samo za vašo spalnico ali dnevno sobo. Kuhinja s premalo omaricami lahko postane prava nočna mora, saj ne vemo, kam bi spravili vse stvari. Tako lahko uporabite poličnike in na njih pokažete zalogo vašega vloženega sadja in zelenjave. Če ste se že lotili domačega konzerviranja, zakaj se ne bi pohvalili s krasnimi rezultati? Na poličniku imate lahko tudi sveže začimbe, ki vam bodo pri kuhanju vedno pri roki. Poličnike uporabite tudi za ostale kuhinjske stvari, ki jih imate radi hitro na dosegu, pazite pa, da se vaše kuhinjske police ne spremenijo v navlako.

Poličniki kuhinja

5. IMEJTE VSO KOPALNIŠKO OPREMO NA ENEM MESTU

Še posebej če živite v manjšem stanovanju, vam v kopalniških omaricah prav gotovo zmanjkuje prostora za vso kozmetiko, brisače in ostale kopalniške predmete. Poličniki so tu prav tako dobrodošli. Nanje lahko razvrstite brisače po barvah in lepo zložite svojo kozmetiko. Tako boste kopalnici dodali urejen videz.

Poličniki kopalnica

6. ORGANIZACIJA IGRAČ

Pri pospravljanju igrač skušajte otroke spodbujati, da sami pospravljajo svoje igrače. Vendar je učenje, da se igrače in knjige lepo odložijo v ustrezen predal, za majhne otroke preveč zahtevno, medtem ko odlaganje vsega v škatlo za igrače, samo ustvarja več nereda. S poličniki bo vam in vašim otrokom pospravljanje olajšano, otroci pa bodo imeli vse igrače na enem mestu.

Poličniki igrače

V Opremisidom vam ponujamo poličnike najrazličnejših oblik, materialov in stilov. V naši spletni trgovini boste našli poličnik prav za vsak vaš prostor.

Če potrebujete še kakšen nasvet pri izbiri in uporabi poličnikov, pa nas brez zadržkov kontaktirajte na elektronski naslov info@opremisidom.com ali na telefonsko številko 051 418 318.