Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 30 eur ob nakupu nad 300 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

Odprodaja eksponatov pohištva Opremisidom

Odprodaja eksponatov pohištva Opremisidom

Konec leta je odlična priložnost, da svoj dom opremite z novim pohištvom in vašim prostorom dodate nov sijaj. Tako se boste v novem letu doma počutili bolj sveže in prerojene. V naši zalogi so ostali le še posamezni eksponati, nekaterim pa smo zaradi odprodaje tudi znižali ceno. Na voljo so vam najrazličnejši kosi pohištva, kot so postelje, stoli, mize, omare in ostalo. Morda bo kateri izmed pohištvenih elementov primeren za vaše potrebe, vašemu domu pa bo prinesel svežino in popestril vaše bivanje.

 

Našo zalogo odprodajnega pohištva ob pisanju tega prispevka sestavljajo:

Pisalna miza Eskimo - Bela barva
Pisalna miza Eskimo. Narejena je iz lakiranega MDF-mediapana bele barve. Ima zaobljene robove in vodila nemškega proizvajalca Hafele z mehanizmom mehkega zapiranja predalov. Primerna je za osnovnošolce in dijake, ki se bodo lahko na tej pisalni mizi učili in opravljali domače naloge.

 

Klubska miza Push - Bela barva
Klubska miza Push je narejena iz lakiranega MDF mediapana bele barve. Njen moderen in minimalističen videz bo popestril vašo dnevno sobo. Mizica je vrtljiva.

 

Pisalna miza Writex
Pisarniška miza Writex je moderna pisarniška in pisalna miza iz hrastovega furnirja, bele barve. Ne zavzame veliko prostora, prav tako pa vsebuje še en predal, kamor lahko shranite svoje potrebščine.

 

Komoda Soley
Komoda Soley. Izdelana je iz MDF mediapana lakiranega na visoki sijaj. Njen preprost izgled se bo podal vašim prostorom, predvsem dnevni sobi ali spalnici.

 

TV enota Brest
TV enota BREST C067 – ODLIČNE KVALITETE
TV enota je narejena iz MDF (mediapana) hrast svetlo sivo. Zgornja polica je primerna za postavitev televizije. Ima več poličk in predalov, kamor lahko shranjujete opremo za televizijo in CD-je.

 

TV enota Bruges
TV enota BRUGES
TV enota je narejena iz MDF (mediapana) hrast svetlo sivo. Ima dve polički in omarici za shranjevanje.

 

Barski stol Andrea
Barski stol Andrea je izdelan iz zelo trpežnega perforiranega usnja temno rjave barve. Perforirano unje je sestavljeno iz 60% pravega usnja in 40% umetne mase. Ima kromirano držalo za nogo. Je visok in zato primeren za bare.

 

Klubska miza Setis
Klubska miza Setis je delo priznanega Francoskega proizvajalca pohištva Gautier. Zanimiv in kakovosten dizajn bo popestril katerikoli dom.

 

Nekateri odprodajni eksponati so znižani zato ne čakajte ampak zagrabite priložnost in si priskrbite kakovostno in moderno pohištvo, ki bo polepšalo vaš dom. Še vedno pa ste vabljeni, da pobrskate po ostalih kategorijah naše spletne strani in najdete artikel, skladen z vašimi željami in pričakovanji.