Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 30 eur ob nakupu nad 300 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

NOVO: Nakup na obroke brez obresti!

NOVO: Nakup na obroke brez obresti!

Po novem je tudi pri nas v spletni trgovini Opremisidom.com možen nakup na obroke brez obresti. Lahko izbirate med dvema različnima ponudnikoma.

1. DINERS PLAČILO NA OBROKE

Nakupi na obroke z  Diners Club kartico je zelo hiter in enostaven, ker ne potrebujete dodatne dokumentacije. Potrebujete le kartico in podpis. Poleg tega imate posebni obročni limit, tako da lahko še vedno normalno uporabljate kartico.

Edini dodatni strošek, ki ga plačate pri nakupu od 2 do 12 obrokov, je strošek obroka v višini 1,00 EUR/obrok. Pri nakupih na 13 do 24 obrokov pa se poleg stroška obroka obračuna še strošek odobritve črpanja v skladu z veljavnim cenikom. Nakupa na obroke je možen pri vrednosti nakupa nad 400 eur.

Erste Card_DC_Nalepka_24_Obrokov_82x82mm_modra

1. AMERICAN EXPRESS PLAČILO NA OBROKE

Nakupi na obroke je možen tudi z vašo American Express kartico in sicer od 2 – 12 obrokov brez obresti. Pri nakupu na obroke ne potrebujete podpisovat dodatne dokumentacije, zato je postopek zelo enostaven. Nakupa na obroke je možen pri vrednosti nakupa nad 400 eur.

american-express-na obroke

Veliko užitkov pri nakupovanju vam želi ekipa Opremisidom.com! :)