Prijavi se v naše spletne novičke in prihrani 30 eur ob nakupu nad 300 eur. Občasno te bomo razveselili z uporabnimi informacijami in kakšnim lepim popustom! Prijavi se zdaj.

Nočne omarice – Nepogrešljiv kos pohištva v vsaki spalnici

Nočne omarice - Nepogrešljiv kos pohištva v vsaki spalnici

Se vam je kdaj zgodilo, da ste tik pred spanjem, udobno nameščeni v postelji nekaj potrebovali in ste zato morali vstati iz tople postelje? Nočnim omaricam se ob opremljanju spalnic pogosto ne namenja veliko pozornosti, nedvomno pa so nepogrešljiv kos pohištva v vsaki spalnici. Čeprav je postelja najpomembnejši kos pohištva v vaši spalnici, pa ta ni izpopolnjena brez primerne nočne omarice – ali dveh, če je postelja zakonska. Nočna omarica zaokroži izgled vaše postelje in spalnice, predvsem pa izboljša organizacijo in funkcionalnost vaše spalnice. Je »must-have« kos pohištva, brez katerega jutra in večeri ne bi bili tako udobni.

Prav vsak izmed nas ob svoji postelji potrebuje vsaj prostor za manjše svetilo za branje pred spanjem, budilko ali telefon. Kako veliko nočno omarico želimo imeti in kaj vse želimo na ali v njej shranjevati, pa je stvar osebnega okusa. Da pa vaša nočna omarica ne bo postala »odlagališče« knjig, revij, kozarcev in krem je pomembno, da premislite, kaj ob svoji postelji zares potrebujete in glede na to organizirate vašo nočno omarico. Bodite dosledni do tega kaj želite imeti na dosegu roke, zraven svoje postelje. Če to ni stvar, ki jo potrebujete takoj ko se zbudite ali preden se odpravite spat, jo raje premaknite na polico ali v omaro. Tako boste dosegli, da bo vaša nočna omarica minimalistično sveto mesto.

KAJ IMETI NA/V NOČNI OMARICI?

Vsaka nočna omarica mora biti opremljena z osnovnimi potrebščinami, ki naredijo naš čas pred in po spanju lažji in udobnejši. Katere so te stvari, ki bi jih želeli imeti ob postelji na dosegu roke?

Namizna svetilka

Namizna svetilka je nujna, tako pri branju kot tudi pri pripravah za spanje. Dobro izbrana luč lahko doda k stilu vaše spalnice. Če radi berete, je luč, ki je za najmanj sedem centimetrov višja od višine vaše nočne omarice, primerna za vas, saj vam bo tako svetila v knjigo in ne v oči. Poleg namizne svetilke pa lahko za prijetno večerno svetlobo uporabite tudi svečo. Z dišečo svečko lahko popestrite svoje večere s partnerjem ali pa se po dolgem dnevu pomirite s prijetnimi dišavami.

Budilka

Eden izmed malih užitkov v življenju je ta, ko se zjutraj zbudite in vidite, da imate na voljo še par ur spanja. Budilka bo skrbela, da ne boste nikoli zamujali v službo ali šolo. Samo ne pozabite je nastaviti, preden zaspite.

Pisalo in papir

Čeprav se mogoče na prvi pogled papir in pisalo ne zdita nujna, vedno prideta prav – ko dobite nove ideje, imate tako zanimive ali nenavadne sanje, da si jih morate zapisati ali pa se spomnite, da potrebujete še par reči iz trgovine.

Negovalni izdelki

Izdelke za nego po navadi shranjujemo v kopalnici, vendar tudi spalnica ne sme ostati brez njih. S kremo za roke se boste naslednji dan zbudili z mehkejšo in nežnejšo kožo. Še posebej pozimi, ko je koža bolj suha, je krema za roke na vaši nočni omarici nepogrešljiva. Prav tako je vedno dobro imeti pri roki robčke in zaščito za intimne trenutke s partnerjem.

Telefon

Odločitev imeti telefon na nočni omarici ali ne, je izbira vsakega posameznika. Nekateri ga vedno želijo imeti pri roki, če jih kdo nujno potrebuje, medtem ko drugi dajejo prednost nemotenemu spancu. Če ga uporabljate za budilko, ga lahko odložite na nočno omarico ali pa na kakšno drugo polico v spalnici.

Čtivo

Dobro čtivo pred spanjem, naj bo to knjiga ali revija, je nepogrešljivo. Branje pred spanjem je dober način, da se odklopite od napornega dneva in preusmerite svoje misli pred spanjem.

Kozarec vode

Se kdaj zbudite žejni sredi noči in se vam ne da vstati, samo zato, da bi šli po kozarec vode? Za take primere si pred spanjem na nočno omarico vedno postavite kozarec ali plastenko vode.

Seveda mora vsak posameznik glede na svoje potrebe presoditi, kaj potrebuje ob svoji postelji, prav tako pa, kakšna nočna omarica bi bila torej zanj primerna. Zato imamo za vas ponudbo raznolikih nočnih omaric, ki bodo zadovoljile različne potrebe in želje.

Nočna omarica Galaxy
Nočna omarica Thais
Nočna omarica Berry

RAZLIČNE NOČNE OMARICE

Nočne omarice s predalniki so za tiste, ki imate radi pri roki več stvari. Ob enem pa vam še vedno nudijo zgornjo odlagalno površino, na katero lahko bodisi odložite zgolj nujne predmete, kot je lučka in budilka, lahko pa to površino uporabite za dekoracijo z rastlino ali sliko.

Nočna mizica Maeva
Nočna mizica Alisma
Nočna mizica Prunus

Nočne mizice so primerne za tiste, ki imate radi minimalizem in vam zadostuje, da imate pri postelji zgolj kakšen najnujnejši premet.

Nočna omarica Woody
Nočna omarica Belleville
Nočna omarica Bianca

Nočne omarice z enim predalnikom bodo zadostile potrebe povprečnega posameznika. Vrhnja polička je lahko uporabljena za svetilo in budilko ali kakšen dekorativni kos, predalnik pa bo služil za shranjevanje ostalih predmetov.

Ne glede na to koliko predmetov se odločite na in v svoji nočni omarici hraniti, poskrbite, da bo ta urejena – tako boste lažje in slajše zaspali!

 

Upamo, da smo vam pomagali pri izbiri prave nočne omarice za vas in podali kakšno idejo, kako jo urediti. Če imate kakšna vprašanja ali potrebujete dodatne nasvete smo vam na voljo na elektronskem naslovu info@opremisidom.com ali na telefonski številki 051 418 318. Z veseljem vam bomo pomagali.