Vanila stensko svetilo belo Svetila

Opis

Vanila stensko svetilo belo

Grlo: E14 Žarnica: NI VKLJUČENA V CENO Maksimalna moč: 40 W Zaščita: IP20 Barva: BELA Sestava svetila: KOVINA Višina: 17 CM Globina: 23 CM Širina: 14,5 CM Premer senčila: 14,5 CM Premer droga : 1,3 cm
Stikalo: Na svetilu 2 leti garancije Zraven svetila prejmete kabel s katerim lahko stensko svetilo priklopite v vtičnico, ki je lahko največ 2,1 m oddaljena od svetila. Če želite vklop/izklop svetila urejati preko stikala v sobi to lahko uredite zelo enostavno. Potrebujete le odstraniti kabel, ki je namenjen vklopu v vtičnico.

Svetilo je proizvod danskega proizvajalca svetil Nordlux. Pod njihovo streho sodelujejo številni dizajnerji, ki ne oblikujejo trendy, pač pa brezčasna svetila. Njihov slogan »dizajn za ljudi« je vodilo pri njihovem ustvarjanju. Oblikujejo dizajn svetila po cenah, ki si jih lahko privošči prav vsak od nas, s kvaliteto, ki bo trajala in trajala. Čudovit dizajn tako ni rezerviran le za peščico izbrancev, ampak lahko z njihovo pomočjo vsak od nas postane oblikovalec v svojem domu. Nordluxova svetila zaznamuje enostaven in estetski dizajn s skandinavskim pridihom ter originalnost in udobje v iskanju kreativnih rešitev.

DOSTAVA JE BREZPLAČNA!

Rok dobave 30 dni!

kartica

41,60