Tokio kotna sedežna garnitura, dim: 246(260)x178cm, VEČ BARV Dnevne sobe

Opis

Tokio kotna sedežna garnitura je kvalitetna, ter jo odlikuje udobje in zdržljivost, po zelo dostopni ceni. Rokonaslon ima nastavljiv nagib (zaradi tega dve dimenziji širine). Sedišče je dvojno vzmeteno in vsebuje 140 x 200 cm veliko ležišče. Poleg ležišča vsebuje zelo velik zaboj za shranjevanje (240L). Zraven dobite tri vzglavnike. Tkanine lahko izbirate med velikim število barv v tremi različnimi cenovnimi razredi.

  • Cenovni razred A – tukaj najdete kvalitetne tkanine različnih barv in mehkob.  Izbor tkanin Tukaj
  • Cenovni razred B – Tukaj že najdete vsem poznani Aqua Clean oziroma Easy Clean tkanine. To so tkanine odporne na umazanijo, ki se enostavno očisti z vodo. Tukaj najdemo tudi gosto tkane tkanine ki ne prepuščajo vode in ta ostane na tkanini. Izbirate lahko med temi kolekcijami: SigmaSoftiLineaMiltonEren

Tokio sedežne garniture nimamo razstavljene v Brežicah, vam pa priporočamo ogled razstavljenih sedežnih Todi, Metro in Nitra, da preizkusite kakšna je kvaliteta in udobje, ter izberete barvo v živo. V kolikor se kljub temu odločite za nakup preko spleta, pa navedite pod opombe naziv kolekcije in barve.  Naročite jo lahko tudi v obratni postavitvi kot na sliki. Dimenzije sedežne garniture so 246(260) x 178 x 90-104 cm. Globina sedežne je 96 cm, sedišča pa 55 cm. Višina sedišča je 43 cm.

 

Rok dobave 6-8 tednov

Rok dobave: najprej izberite atribute

1.299,90 1.599,90 

Počisti