Sobica za dojenčke – novorojenčke Holly Nature – sestav 1 Pohištvo za otroke, Sobice za dojenčke

Opis

Sobica za dojenčke – novorojenčke Holly Nature je narejena iz belo lakiranega MDF oziroma mediapana. Podnožja so iz masivnega lesa.

Sobica za dojenčke – novorojenčke je vrhunske kvalitete in narejena z okolju prijaznimi barvami. V podjetju Schardt se uporabljajo samo nestrupene barve v skladu s standardi DIN 53 160 ter EN 71-3.

Na voljo je celoten sestav ali nakup po posameznih elementih. V ceno sestava je vključeno:

omara s previjalno mizo, ki se lahko pretvori v sedišče, dimenzije 191 x 131.5 x 72 cm. Komoda s previjalno mizico je ločeni element od omare in ko je več ne potrebujemo, komodo postavimo na tla in jo uporabljamo kot samostojen element oz. omarico, prostor, kjer je prej bila komoda pa spremenimo v sedišče oz. klop.

zibka, dimenzije 151 x 77 x 86.5 cm, v zibko ustreza ležišče dimenzij 70 x 140 cm.
Dno zibke je nastavljivo na tri različne višine. V ceno sta vključeni tudi dve stranici, ki spremenita otroško posteljico v mini posteljo, v katero ustreza ležišče dimenzij 70 x 140 cm.

Ležišče ni vključeno v ceno. Tekstilje niso vključene v ceno.

V kolikor se odločite za posteljico za dojenčke Schardt, vam zraven lahko ponudimo široko izbiro tekstilja ter dodatkov, ki se prilegajo v njihove izdelke.

Sobica za dojenčke – novorojenčke Holly Nature je delo nemškega proizvajalca Schardt, ki vam ponuja veliko izbiro pohištva za dojenčke.

Brezplačna dostava, rok dobave je 15 – 45 dni.

989,89