Pula kotna sedežna garnitura, VEČ DIMENZIJ, VEČ BARV Dnevne sobe

Opis

Pula kotna sedežna garnitura je dobavljiva v različnih dimenzijah. Ponaša se z udobjem in kvalitet, a je kljub temu  zelo zdržljiva. Čeprav ne narejena iz zelo kvalitetnih tkaninah je po dostopni ceni. Sedežna poleg dvojnega vzmetenja v daljšem delu premore ležišče dimenzije 140 x 205 cm. Na krajšem delu pa je srednje velik zaboj za shranjevanje (245L). Poleg dobite tri vzglavnike. Tkanine lahko izbirate med velikim število barv v tremi različnimi cenovnimi razredi.

  • Cenovni razred A – tukaj najdete kvalitetne tkanine različnih barv in mehkob.  Izbor tkanin Tukaj
  • Cenovni razred B – Tukaj že najdete vsem poznani Aqua Clean oziroma Easy Clean tkanine. To so tkanine odporne na umazanijo, ki se enostavno očisti z vodo. Tukaj najdemo tudi gosto tkane tkanine ki ne prepuščajo vode in ta ostane na tkanini. Izbirate lahko med temi kolekcijami: SigmaSoftiLineaMiltonEren

Pula sedežno garnituro žal nimamo razstavljeno v Brežicah, vam pa priporočamo ogled razstavljenih sedežnih Todi, Metro in Nitra, da preizkusite kakšna je kvaliteta in udobje, ter izberete barvo v živo. V kolikor se kljub temu odločite za nakup preko spleta, pa navedite pod opombe naziv kolekcije in barve.  Naročite jo lahko tudi v obratni postavitvi kot na sliki.

Dimenzije:

  • NFPA         240 x 170 x 87-102 cm
  • NFPK         240 x 190 x 87-102 cm
  • NFPA+1S  240 x 240 x 87-102 cm

 

Globina sedežne je 92 cm, sedišča pa 55 cm. Višina sedišča je 43 cm.

Ob naročilu sedežne garniture Pula prejmete DARILO. Dva hrbtna vsadka s katerima lahko naslon povišate. Hrbtna vsadka lahko vidite v video prispevku.

Rok dobave 6-8 tednov

Rok dobave: najprej izberite atribute

1.099,90 1.599,90 

Počisti