Previjalna komoda Sol, dimenzije 115 x 90,5 x 47,5/ 75,5 cm Pohištvo za otroke, Sobice za dojenčke

Opis

Previjalna komoda Sol

Sol je nežna in prijetno topla kolekcija pohištva za najmlajše, opremljena z delikatnim in svetlim sončnim dizajnom v odtenku belega bora.

Vsi elementi se mehko zapirajo in vsi robovi so zaščiteni ABS.

Previjalna komoda Sol ima korpus in fronte iz belo lakiranega MDF oz. mediapana. Vključuje ena vrata in dva predala ter odstranljivo previjalno mizico.

Dimenzije previjalne komode s previjalno mizico so: 115 x 90,5 x 75,5 cm.

Dimenzije previjalne komode brez previjalne mizice so: 115 x 90,5 x 47,5 cm.

Previjalna blazina ni vključena v ceno.

Sobica Sol je delo nemškega proizvajalca pohištva za dojenčke Geuther. Njihovo vodilo pri proizvodnji se glasi “Prevzemamo odgovornost – za zdaj in kasneje”, kar nakazuje na njihovo veliko zavedanje o družbeni odgovornosti. V svojem proizvodnem procesu uporabljajo les iz evropskih gozdov, saj so jim blizu vrednote za ohranitev zdravega okolja. Zdravje otrok je na njihovem prvem mestu, zato izdelujejo varno pohištvo brez onasnaževanja. Laki, folije in tkanine izpoljnjujejo največje zahteve glede zdravstvenega varstva. Pohištvo je odporno na slino in potenje (standard DIN 63160), igrače pa so izdelane po najvišjem evropskem varnostnem standardu EN 71. Uporbljajo tudi najnovejšo tehnologijo, ki izboljšuje kakovost izdelave in je prijazna do zdravja zaposlenih v njihovi tovarni.

V primeru nakupa vam na pohištvo odobravamo 2 leti garancije.

Rok dobave je 3 – 45 dni.

458,25  366,60