Predsoba Topix – sestav 1, VEČ BARV Predsobe

Opis

Sestav predsobe Topix je zelo modernega videza in ustreže potrebam velikih družin. Pohištvo je kakovostne izdelave in je v celoti proizvedeno v Nemčiji. Predsoba je dobavljiva v dveh barvnih različicah: bela barva v kombinaciji z barvo hrasta oz. barvo betona. Vsi elementi imajo ABS robove in so zaščiteni z melaminsko zaščito. Ročaji so kovinski.

  • Garderobna omara: v notranjosti ima pet polic, katere lahko postavite na različne višine po vaši lastni želji. Opremljena je tudi z eno izvlečno obešalno gredjo. Ima dvoje vrat, ki se mehko zapirajo. Dimenzije (širina x višina x globina): 59 x 199 x 40 cm.
  • Omarica za čevlje je dimenzije (širina x višina x globina): 89 x 118 x 37 cm. Ima en predal, s sistemom samozapiranja in dvoje vrat, ki se mehko zapirajo. V notranjosti je prostora za 20 parov čevljev.
  • Ogledalo je dimenzije (širina x višina x globina): 87 x 60 x 3 cm.
  • Nizka omarica za čevlje oz. klop: vanjo lahko pospravimo 8 parov čevljev. Ima dvoje vrat, ki se mehko zapirajo. Dimenzije (širina x višina x globina): 96 x 51 x 40 cm (brez blazine) lahko pa ji dodate blazino.
  • Obešalna stena: ima štiri kljukice za obešanje oblačil, torbic, eno obešalno gred ter polico. Dimenzije (širina x višina x globina): 96 x 147 x 29 cm.

Ob doplačilu lahko prejmete tudi blazino za klop antracitne barve.

Predsobo izdeluje jo nemško podjetje Germania.

BREZPLAČNA DOSTAVA. Rok dobave 3 – 45 dni.

Rok dobave: najprej izberite atribute

724,90 799,90 

Počisti