Otroška posteljica Cottage Pohištvo za otroke, Sobice za dojenčke

Opis

Otroška posteljica Cottage

V tem hektičnem svetu naši malčki potrebujejo varno mesto, polno miru in ljubezni. Hrepenenje za podeželsko romantiko, zračno svežino in naravno lahkotnostjo s pomočjo kolekcije Cottage postanejo žive otroške sanje. Izjemne podrobnosti dajejo tej sobi svojstven dizajn, a še vedno ohrani čar klasičnega pohištva za dojenčke.

V primeru nakupa vam na pohištvo odobravamo 2 leti garancije. Posteljica je primerna za ležišče dimenzije 70 x 140 cm. V ceno sta vključeni dve stranici, s pomočjo katerih jo lahko pozneje spremenite v mini posteljo. Na ograjici ima 3 odtranjlive palice.

V ceno ni vključeno ležišče, tekstilije in dekoracija.

Sobica Cottage je delo nemškega proizvajalca pohištva za dojenčke Geuther. Njihovo vodilo pri proizvodnji se glasi “Prevzemamo odgovornost – za zdaj in kasneje”, kar nakazuje na njihovo veliko zavedanje o družbeni odgovornosti. V svojem proizvodnem procesu uporabljajo les iz evropskih gozdov, saj so jim blizu vrednote za ohranitev zdravega okolja. Zdravje otrok je na njihovem prvem mestu, zato izdelujejo varno pohištvo, brez onasnaževanja, laki, folije in tkanine izpoljnjujejo največje zahteve glede zdravstvenega varstva, pohištvo je odporno na slino in potenje (standard DIN 63160), igrače pa so izdelane po najvišjem evropskem varnostnem standardu EN 71. Uporbljajo tudi najnovejšo tehnologijo, ki izboljšuje kakovost izdelave ter je prijazna do zdravja zaposlenih v njihovi tovarni.

Rok dobave 3 – 45 dni.

365,38  317,72