Omara s previjalno komodo Holly White, dimenzije 191 x 131.5 x 72 cm Pohištvo za otroke, Sobice za dojenčke

Opis

Omara s previjalno komodo Holly White je večnamenska omara, ki se lahko poleg shranjevalnega namena in previjanja uporabi tudi kot sedišče, saj je sestavljena iz elementov, ki imajo možnost odstranitve.

Kot omara s previjalno mizo vsebuje poleg mize tudi dve zunanji in eno notranjo poličko, obešalno gred, dva predala in troje vrat na mehko zapiranje.

Komoda s previjalno mizico je ločeni element od omare in ko je več ne potrebujemo, komodo postavimo na tla in jo uporabljamo kot samostojen element oz. omarico, prostor, kjer je prej bila komoda pa spremenimo v sedišče oz. klop.

Blazina ni vključena v ceno, lahko pa jo dobite ob doplačilu.

Omara Holly Nature je narejena iz MDF oziroma mediapana, lakiranega na belo barvo, podnožje pa je iz belega masivnega lesa. Omara za dojenčke je vrhunske kvalitete in narejena z okolju prijaznimi barvami. V podjetju Schardt se uporabljajo samo nestrupene barve v skladu s standardi DIN 53 160 ter EN 71-3.

Dimenzije omare omare so: 191 x 131.5 x 72 cm.

Sobica za dojenčke – novorojenčke Holly White je delo nemškega proizvajalca Schardt, ki vam ponuja ogromno izbiro pohištva za dojenčke.

Brezplačna dostava, rok dobave je 15-45 dni.

701,05