Kopalnica Ockham, sestav 3, PO MERI Kopalnice

Opis

Kopalnica Oakham je prilagodljiva po meri vašega prostora in izjemne kvalitete. Kopalniški bloki so lahko širine vse do 180 cm. Sestav na sliki je  izdelan iz vezane plošče in prekrit s hrastovim furnirjem. Možno naročiti tudi v furnirju  dimljenega evkaliptusa, jesena in oreha.  V ceno je vključena brezplačna dostava in montaža. 

V sestav je vključen

  • Kopalniški blok s štirimi predali in poličkami na sredini skupne širine  200 cm (Kopalniški blok je sestavlljen iz dveh omaric z dvema predaloma ki se prilagajata od 80 do 100 cm. Na sredini so poličke širine 20 cm)
  • Nanj je postavljena lesena plošča in visoko kvalitetni keramični umivalnik  – možno izbrati drugačen tip in barve umivalnika na željo.
  • z leve strani je skrita priročna polica medtem ko na desni strani obešalna palica za brisače.
  • Okroglo ogledalo z led osvetlitvijo premera 90 cm
  • Izlivni ventil v mat beli barvi

Zakaj Ockham?

Kopalnica Ockham je delo priznanega Španskega proizvajalca kopalniškega pohištva Mapini.  Program je nastal v želji iskanja sodobnih čistih linij in popolnega stika med zgornjo ploščo in fronto predala. Večina kopalnic na našem trgu je delana po istem kopitu brez prevelike inovativnosti. Naša želja je bila pripeljati nekaj kar izjemne kvalitete a s poudarkom na dizajn sodobnih in čistih linij. Lastnosti programa si lahko rpemerete spodaj:

  • Ogrodje je izdelano iz vezane plošče, furnirane na željen furnir ALI iz MDF – mediapana lakiranega na mat odtenek, ki ga izberete
  • vodila so najvišje kakovosti priznanega proizvajalca BLUM z vgrajenim mehkim zapiranjem
  • POSEBNOST: predali se odpirajo s strani, tako da je stranki del fronte vrezan pod kotom 45 stopinj in omogoča prijem roke in odpiranje samega predala. Ker je odpiranje ob strani ne rabijo puščat prostor na vrhu in s tem dosežejo tako imenovan “popoln rob”  med fronto in umivalnikom. V kolikor je kopalnica od stene do stene, se vreže in odpiranje naredi na sredini.
  • Možno je izborati med različnimi tipi umivalnikov. Lahko so iz celega kosa ali z leseno ploščo in nasadni umivalnikom iz Betayryla ali porcelana.
  • Kopalnico lahko naročite tudi iz HPL (“high pressure laminate”). Gre za najodpornejši dekor material, ki se prekrije s smolo da dosežemo izjemne odporne lastnosti. Material se zelo pogosto uporablja v hotelske namene. Mapini naroča HPL najvišje kvalitete tako da na občutek in izgled deluje na otip (hrapav) kakor tudi na izgled kot naraven material.  Edina razlika , ki jo poznavalci občutijo je, da je nekoliko bolj umeten na občutek. Je odličen za tiste, ki imajo veliko frekvenco in male otroke v kopalnici, ki bi furnir lahko poškodovali.

V ceno je vključena brezplačna dostava in montaža.  Pokličite nas, povejte vaše želje, da skupaj najdemo ustrezno rešitev za vašo kopalnico.

3.995,00