Kombinirana otroška posteljica Nordic Chic, dimenzije 145 x 77 x 85 cm Pohištvo za otroke, Sobice za dojenčke

Opis

Kombinirana otroška posteljica Nordic Chic je elegantna in brezčasna posteljica v vse bolj modernem stilu “Shabby chic”, ki se lahko pretvori v mini posteljo, ko jo ta preraste. Otroška posteljica je narejena iz oplemenitene iverne plošče, ki je zaščitena s folijo v odtenku bele barve in v odtenku naravnega lesa, ograjica pa je bela iz masivnega bukovega lesa. Posteljica za dojenčke je vrhunske kvalitete in narejena z okolju prijaznimi barvami. V podjetju Schardt se uporabljajo samo nestrupene barve v skladu s standardi DIN 53 160 ter EN 71-3.

Dimenzije zibke so: 145 x 77 x 85 cm, v zibko ustreza ležišče dimenzij 70 x 140 cm.
Dno zibke je nastavljivo na tri različne višine. V ceno sta vključeni tudi dve stranici, ki spremenita otroško posteljico v mini posteljo, v katero ustreza ležišče dimenzij 70 x 140 cm.

Ležišče ni vključeno v ceno. Tekstilje niso vključene v ceno.

V kolikor se odločite za posteljico za dojenčke Schardt, vam zraven lahko ponudimo široko izbiro tekstilja ter dodatkov, ki se prilegajo v njihove izdelke.

Sobica za dojenčke – novorojenčke Nordic Chic je delo nemškega proizvajalca Schardt, ki vam ponuja veliko izbiro pohištva za dojenčke.

Rok dobave je 15 – 45 dni.

380,30