H414 sestav otroške sobe Compactos Otroške sobe in mladinske sobe, Pohištvo za otroke

Opis

Sestav otroške sobe H414 vsebuje veliko omarno posteljo z dodatnim prostorom za shranjevanje na vrhu. Tako lepo zapolnite svoj prostor. Postelja ima čvrsto konstrukcijo s 3 cm debelim ogrodjem. Korpus je prikazan v Artic odtenku medtem ko fronte v Gris barvi. Barve in ročaje lahko prilagajamo po vaših željah.  Vse barve lahko vidite pri nas v Brežicah v živo.

Kaj vsebuje sestav otroške sobe Compactos H414?

  • Omarno posteljo STANDARD kvalitete v katero se prilega ležišče 135 x 190 cm. Omarna postelja ima 2,5 cm nastavljive nogice. Že vsebuje letveno dno.
  • Dodatne omarice nad posteljo.
  • Knjižni poličnik s 3 cm debelimi policami
  • Dvodelno omaro širine 100 cm

Širina sestava 342 cm

Otroške soba Compactos vas bo navdušila s svojo kvaliteto, izvirnostjo in možnostjo prilagajanja po meri. Elemente sestavov lahko med seboj kombinirate. Izbirate lahko med široko paleto barv in različnih ročajev. Pisalno mizo ali garderobno omaro lahko prilagodimo na centimeter natančno v kolikor imate težavo dobiti standardne mere v prostor. Proizvajalec pohištva Rimobel  je eden od vodilnih španskih proizvajalcev otroškega pohištva. Uporablja melaminsko zaščito najvišje kakovosti, ki je odporna zoper praskam in nezaželenim madežem. Vsi predali in vrata se mehko zapirajo. Debelina vseh front in korpusov garderobnih omar je 19 mm medtem ko debelina polic od 19 mm do 30 mm. Debelina pisalne mize je 3 cm.  Robovi so ABS zaobljeni z 1,2 mm robnim trakom.

Slike so le inspiracija, ki jo kasneje mi prilagodimo vašemu prostoru. Pošljite nam mere vašega prostora in vam naredimo brezplačni 2D idejni izris, da vidimo kako gre vse skupaj v prostor.  Pohištvo je delano z namenom, da traja. S proizvajalcem imamo res odlične izkušnje in verjamemo, da bo tudi vam všeč, kakor tudi mnogim do sedaj.

Dostava in montaža na domu je vključena v ceno!

Dobavni rok je 4 tedne od naročila

 

1.966,00