H305 sestav otroške sobe Compactos Otroške sobe in mladinske sobe, Pohištvo za otroke

Opis

Stranice visoke postelje Compactos H305 so debeline 3 cm kar zagotavlja odlično trdnost.  Spodnja postelja vsebuje tri predale z mehkim zapiranje. Vrh omare služi kot velika nočna omarica. Korpus je v Haya odtenku medtem ko fronte v Aquamarina, Menta in Miel barvi.  Vse barve lahko vidite pri nas v Brežicah v živo.

Kaj vsebuje sestav otroške sobe Compactos H305?

  • Povišano posteljo, dimenzije 201,4 x 101 x 169,4 cm. Notri se prilega ležišče 90 x 190 cm.
  • Garderobna omara, dimenzije 100,2 x 101 x 169,4 cm
  • Polička z odprtino zraven postelje
  • Spodnja postelja 201,4 x 98,5 x 33,4 cm

Prostor potreben za točno takšno sobo mora biti dimenzije 302 x 204 cm.

Otroške soba Compactos vas bo navdušila s svojo kvaliteto, izvirnostjo in možnostjo prilagajanja po meri. Elemente sestavov lahko med seboj kombinirate. Izbirate lahko med široko paleto barv in različnih ročajev. Pisalno mizo ali garderobno omaro lahko prilagodimo na centimeter natančno v kolikor imate težavo dobiti standardne mere v prostor. Proizvajalec pohištva Rimobel  je eden od vodilnih španskih proizvajalcev otroškega pohištva. Uporablja melaminsko zaščito najvišje kakovosti, ki je odporna zoper praskam in nezaželenim madežem. Vsi predali in vrata se mehko zapirajo. Debelina vseh front in korpusov garderobnih omar je 19 mm medtem ko debelina polic od 19 mm do 30 mm. Debelina pisalne mize je 3 cm.  Robovi so ABS zaobljeni z 1,2 mm robnim trakom.

Slike so le inspiracija, ki jo kasneje mi prilagodimo vašemu prostoru. Pošljite nam mere vašega prostora in vam naredimo brezplačni 2D idejni izris, da vidimo kako gre vse skupaj v prostor.  Pohištvo je delano z namenom, da traja. S proizvajalcem imamo res odlične izkušnje in verjamemo, da bo tudi vam všeč, kakor tudi mnogim do sedaj.

Dostava in montaža na domu je vključena v ceno!

Dobavni rok je 4 tedne od naročila

 

1.599,90