H127 sestav otroške sobe Compactos Otroške sobe in mladinske sobe, Pohištvo za otroke

Opis

Otroška soba H127 z mostom nad posteljo in garderobno omaro poskrbi za ogromno odlagalne površine. Pisalno mizo lahko priulagajamo po dolžini glede na vap prostor. Na sliki je prikazan korpus v barvi Natural medtem ko fronte so kombinacije  Azul in Arena barve, Vse barve lahko vidite pri nas v Brežicah v živo.

Kaj vsebuje sestav otroške sobe Compactos H127?

  • Dvodelna omara s predali, dimenzije 100,2 x 56 x 218 cm.
  • Most nad posteljo s knjižnim regalom.
  • Pisalna miza širine 220cm, debeline 3 cm in globine 53 cm.
  • Predalnik pod pisalno mizo na eni in drugi strani.
  • Postelja z zaščitno ograjico, v katero se prilega zgoraj 90 x 190 medtem ko spodaj 90 x 180 cm. Zunanje dimenzije so: 201 x 101 x 72,2 cm. Z manjšim doplačilom prejmete večjo posteljo za ležišče 90 x 200 cm

Postelje skupaj vzamejo 357 x 220 cm.

Otroške soba Compactos vas bo navdušila s svojo kvaliteto, izvirnostjo in možnostjo prilagajanja po meri. Elemente sestavov lahko med seboj kombinirate. Izbirate lahko med široko paleto barv in različnih ročajev. Pisalno mizo ali garderobno omaro lahko prilagodimo na centimeter natančno v kolikor imate težavo dobiti standardne mere v prostor. Proizvajalec pohištva Rimobel  je eden od vodilnih španskih proizvajalcev otroškega pohištva. Uporablja melaminsko zaščito najvišje kakovosti, ki je odporna zoper praskam in nezaželenim madežem. Vsi predali in vrata se mehko zapirajo. Debelina vseh front in korpusov garderobnih omar je 19 mm medtem ko debelina polic od 19 mm do 30 mm. Debelina pisalne mize je 3 cm.  Robovi so ABS zaobljeni z 1,2 mm robnim trakom.

Slike so le inspiracija, ki jo kasneje mi prilagodimo vašemu prostoru. Pošljite nam mere vašega prostora in vam naredimo brezplačni 2D idejni izris, da vidimo kako gre vse skupaj v prostor.  Pohištvo je delano z namenom, da traja. S proizvajalcem imamo res odlične izkušnje in verjamemo, da bo tudi vam všeč, kakor tudi mnogim do sedaj.

Dostava in montaža na domu je vključena v ceno!

Dobavni rok je 4 tedne od naročila

 

2.099,00