H123 sestav otroške sobe Compactos Otroške sobe in mladinske sobe, Pohištvo za otroke

Opis

Otroška soba H123 ima zanimivo omaro, ki dobro izkorišča prostor tudi za vzglavjem v mrtvem kotu. Na sliki je prikazan korpus v barvi Acero medtem ko fronte so kombinacije  bele in Lila barve, Vse barve lahko vidite pri nas v Brežicah v živo.

Kaj vsebuje sestav otroške sobe Compactos H123?

  • Garderobna omara, dimenzije 101,8 x 56 x 218 cm.
  • Enodelna omara s predali dimenzije 40 x 56 x 218 cm
  • Postelja z zaščitno ograjico, v katero se prilega zgoraj 90 x 190 medtem ko spodaj 90 x 180 cm. Zunanje dimenzije so: 211,4 x 116 x 48,4 cm. Z manjšim doplačilom prejmete večjo posteljo za ležišče 90 x 200 cm
  • Pisalna miza širine 101 cm, debeline 3 cm in globine 53 cm.
  • Poličke nad posteljo

Postelje skupaj vzamejo 255 x 243 cm prostora.

Otroške soba Compactos vas bo navdušila s svojo kvaliteto, izvirnostjo in možnostjo prilagajanja po meri. Elemente sestavov lahko med seboj kombinirate. Izbirate lahko med široko paleto barv in različnih ročajev. Pisalno mizo ali garderobno omaro lahko prilagodimo na centimeter natančno v kolikor imate težavo dobiti standardne mere v prostor. Proizvajalec pohištva Rimobel  je eden od vodilnih španskih proizvajalcev otroškega pohištva. Uporablja melaminsko zaščito najvišje kakovosti, ki je odporna zoper praskam in nezaželenim madežem. Vsi predali in vrata se mehko zapirajo. Debelina vseh front in korpusov garderobnih omar je 19 mm medtem ko debelina polic od 19 mm do 30 mm. Debelina pisalne mize je 3 cm.  Robovi so ABS zaobljeni z 1,2 mm robnim trakom.

Slike so le inspiracija, ki jo kasneje mi prilagodimo vašemu prostoru. Pošljite nam mere vašega prostora in vam naredimo brezplačni 2D idejni izris, da vidimo kako gre vse skupaj v prostor.  Pohištvo je delano z namenom, da traja. S proizvajalcem imamo res odlične izkušnje in verjamemo, da bo tudi vam všeč, kakor tudi mnogim do sedaj.

Dostava in montaža na domu je vključena v ceno!

Dobavni rok je 4 tedne od naročila

 

2.199,00