H118 sestav otroške sobe Compactos Otroške sobe in mladinske sobe, Pohištvo za otroke

Opis

Otroška soba H118 res veliko prostora namenjenega shranjevanju. Zanimive in umirjene pastelne barve bodo poskrbele da se otroške sobe nikoli ne naveličate. Korpus je izdelan v Artic odtenku medtem ko fronte so v kombinaciji Ciel, Miel in Lila odtenka . Vse barve lahko vidite pri nas v Brežicah v živo.

Kaj vsebuje sestav otroške sobe Compactos H118?

  • Garderobna omara, dimenzije 115,8 x 96,5 x 238 cm.
  • Enodelna omara s predali 42,2 x 56 x 238 cm
  • Knjižni regal, ki podpira pisalno mizo
  • Pisalna miza dolžine 120 cm, debeline 3 cm in globine 53 cm.
  • Podaljšek kotne garderobne omare z vrati in knjižnim poličnikom širine 60 cm.
  • Postelja z zaščitno ograjo, v katero se prilega ležišče 90 x 190 cm. V pomožno posteljo se prilega ležišče 90 x 190 cm. Zunanje dimenzije so:  204,4 x 101 x 63,4 cm. Z manjšim doplačilom se preoblikuje zgornja postelja na dimenzijo 90 x 200 cm
  • Poličke nad posteljo

Otroška soba kot na sliki vzame prostora 347 x 238 cm

Otroške soba Compactos vas bo navdušila s svojo kvaliteto, izvirnostjo in možnostjo prilagajanja po meri. Elemente sestavov lahko med seboj kombinirate. Izbirate lahko med široko paleto barv in različnih ročajev. Pisalno mizo ali garderobno omaro lahko prilagodimo na centimeter natančno v kolikor imate težavo dobiti standardne mere v prostor. Proizvajalec pohištva Rimobel  je eden od vodilnih španskih proizvajalcev otroškega pohištva. Uporablja melaminsko zaščito najvišje kakovosti, ki je odporna zoper praskam in nezaželenim madežem. Vsi predali in vrata se mehko zapirajo. Debelina vseh front in korpusov garderobnih omar je 19 mm medtem ko debelina polic od 19 mm do 30 mm. Debelina pisalne mize je 3 cm.  Robovi so ABS zaobljeni z 1,2 mm robnim trakom.

Slike so le inspiracija, ki jo kasneje mi prilagodimo vašemu prostoru. Pošljite nam mere vašega prostora in vam naredimo brezplačni 2D idejni izris, da vidimo kako gre vse skupaj v prostor.  Pohištvo je delano z namenom, da traja. S proizvajalcem imamo res odlične izkušnje in verjamemo, da bo tudi vam všeč, kakor tudi mnogim do sedaj.

Dostava in montaža na domu je vključena v ceno!

Dobavni rok je 4 tedne od naročila

 

2.682,00