H117 sestav otroške sobe Compactos Otroške sobe in mladinske sobe, Pohištvo za otroke

Opis

Otroška soba H117 res veliko prostora namenjenega shranjevanju. Zanimive in umirjene pastelne barve bodo poskrbele da se otroške sobe nikoli ne naveličate. Korpus je izdelan v Artic odtenku medtem ko fronte so v kombinaciji Ciel, Miel in Lila odtenka . Vse barve lahko vidite pri nas v Brežicah v živo.

Kaj vsebuje sestav otroške sobe Compactos H117?

  • Garderobna omara, dimenzije 130,7 x 90,5 x 218 cm.
  • Knjižni regal šririne 30 cm in višine 218 cm. Debelina polic 3 cm.
  • Podaljšek kotne garderobne omare z vrati in knjižnim poličnikom širine 60 cm.
  • Postelja z zaščitno ograjo, v katero se prilega ležišče 90 x 190 cm. V pomožno posteljo se prilega ležišče 90 x 180 cm. Zunanje dimenzije so:  201,4 x 100,6 x 96,4 cm.
  • Poličke nad posteljo

Otroška soba kot na sliki vzame prostora 368 x 151 cm

Otroške soba Compactos vas bo navdušila s svojo kvaliteto, izvirnostjo in možnostjo prilagajanja po meri. Elemente sestavov lahko med seboj kombinirate. Izbirate lahko med široko paleto barv in različnih ročajev. Pisalno mizo ali garderobno omaro lahko prilagodimo na centimeter natančno v kolikor imate težavo dobiti standardne mere v prostor. Proizvajalec pohištva Rimobel  je eden od vodilnih španskih proizvajalcev otroškega pohištva. Uporablja melaminsko zaščito najvišje kakovosti, ki je odporna zoper praskam in nezaželenim madežem. Vsi predali in vrata se mehko zapirajo. Debelina vseh front in korpusov garderobnih omar je 19 mm medtem ko debelina polic od 19 mm do 30 mm. Debelina pisalne mize je 3 cm.  Robovi so ABS zaobljeni z 1,2 mm robnim trakom.

Slike so le inspiracija, ki jo kasneje mi prilagodimo vašemu prostoru. Pošljite nam mere vašega prostora in vam naredimo brezplačni 2D idejni izris, da vidimo kako gre vse skupaj v prostor.  Pohištvo je delano z namenom, da traja. S proizvajalcem imamo res odlične izkušnje in verjamemo, da bo tudi vam všeč, kakor tudi mnogim do sedaj.

Dostava in montaža na domu je vključena v ceno!

Dobavni rok je 4 tedne od naročila

 

2.385,00