H113 sestav otroške sobe Compactos Otroške sobe in mladinske sobe, Pohištvo za otroke

Opis

Otroška soba H113 je prikazana v brezčasni sivi barvi. Korpus je v Artic odtenku. Tisti, ki imate radi da umirjene svetlejše barve  vas bo ta kombinacija vsekakor navdušila. Vse odtenke lahko vidite pri nas v Brežicah v živo.

Kaj vsebuje sestav otroške sobe Compactos H113?

  • Dvodelna omara z dvema policama, dimenzije 100 x 56 x 218 cm. Možno dokupiti dodatne police ali predale.
  • Pisalna miza dolžine 202 cm , debeline 3 cm in globine 53 cm
  • Pisalna miza stoji na velikem predalniku širine 50 cm ki je hkrati nočna omarica postelje.
  • Poličke nad pisalno mizo
  • Postelja z zaščitno ograjo, v katero se prilega ležišče 90 x 200 cm. V pomožno posteljo se prilega ležišče 90 x 190 cm. Zunanje dimenzije so:  204,4 x 101 x 48,4 cm.

Otroška soba kot na sliki vzame prostora 255 x 303 cm

Otroške soba Compactos vas bo navdušila s svojo kvaliteto, izvirnostjo in možnostjo prilagajanja po meri. Elemente sestavov lahko med seboj kombinirate. Izbirate lahko med široko paleto barv in različnih ročajev. Pisalno mizo ali garderobno omaro lahko prilagodimo na centimeter natančno v kolikor imate težavo dobiti standardne mere v prostor. Proizvajalec pohištva Rimobel  je eden od vodilnih španskih proizvajalcev otroškega pohištva. Uporablja melaminsko zaščito najvišje kakovosti, ki je odporna zoper praskam in nezaželenim madežem. Vsi predali in vrata se mehko zapirajo. Debelina vseh front in korpusov garderobnih omar je 19 mm medtem ko debelina polic od 19 mm do 30 mm. Debelina pisalne mize je 3 cm.  Robovi so ABS zaobljeni z 1,2 mm robnim trakom.

Slike so le inspiracija, ki jo kasneje mi prilagodimo vašemu prostoru. Pošljite nam mere vašega prostora in vam naredimo brezplačni 2D idejni izris, da vidimo kako gre vse skupaj v prostor.  Pohištvo je delano z namenom, da traja. S proizvajalcem imamo res odlične izkušnje in verjamemo, da bo tudi vam všeč, kakor tudi mnogim do sedaj.

Dostava in montaža na domu je vključena v ceno!

Dobavni rok je 4 tedne od naročila

 

1.867,00