H109 sestav otroške sobe Compactos Otroške sobe in mladinske sobe, Pohištvo za otroke

Opis

Otroška soba H109 se lahko pohvali z 5 cm debelo ploščo pisalne mize.  Široka garderobna omara bo poskrbela, da pospravite vse stvari na svoje mesto. Korpus sobice je v Natural barvi medtem ko fronte so v kombinaciji bele in esmeralda odtenka. Vse odtenke lahko vidite pri nas v Brežicah v živo.

Kaj vsebuje sestav otroške sobe Compactos H109?

  • Dvodelna omara z dvema predaloma, dimenzije 100 x 56 x 218 cm.
  • Enodelna omara kot podaljšek dvodelne omare širine 60 cm
  • predalnik 3 predali širine 40 cm
  • Pisalna miza dolžine 120 cm , debeline 5 cm in globine 53 cm
  • Poličke nad pisalno mizo
  • Postelja z zaščitno ograjo, v katero se prilega ležišče 90 x 200 cm. V pomožno posteljo se prilega ležišče 90 x 190 cm. Zunanje dimenzije so:  211,4 x 116 x 63,4 cm.

Otroške soba Compactos vas bo navdušila s svojo kvaliteto, izvirnostjo in možnostjo prilagajanja po meri. Elemente sestavov lahko med seboj kombinirate. Izbirate lahko med široko paleto barv in različnih ročajev. Pisalno mizo ali garderobno omaro lahko prilagodimo na centimeter natančno v kolikor imate težavo dobiti standardne mere v prostor. Proizvajalec pohištva Rimobel  je eden od vodilnih španskih proizvajalcev otroškega pohištva. Uporablja melaminsko zaščito najvišje kakovosti, ki je odporna zoper praskam in nezaželenim madežem. Vsi predali in vrata se mehko zapirajo. Debelina vseh front in korpusov garderobnih omar je 19 mm medtem ko debelina polic od 19 mm do 30 mm. Debelina pisalne mize je 3 cm.  Robovi so ABS zaobljeni z 1,2 mm robnim trakom.

Slike so le inspiracija, ki jo kasneje mi prilagodimo vašemu prostoru. Pošljite nam mere vašega prostora in vam naredimo brezplačni 2D idejni izris, da vidimo kako gre vse skupaj v prostor.  Pohištvo je delano z namenom, da traja. S proizvajalcem imamo res odlične izkušnje in verjamemo, da bo tudi vam všeč, kakor tudi mnogim do sedaj.

Dostava in montaža na domu je vključena v ceno!

Dobavni rok je 4 tedne od naročila

 

2.280,00