H105 sestav otroške sobe Compactos Otroške sobe in mladinske sobe, Pohištvo za otroke

Opis

Otroška soba H105  z mostom in dvodelno omaro nudi ogromno prostora za shranjevanje. USB priklop na omari bo poskrbel da vaš telefon ne bo nikoli prazen.  Korpus sobice je v Haya barvi medtem ko fronte so v kombinaciji Grafito in Miel odtenka. Vse odtenke lahko vidite pri nas v Brežicah v živo.

Kaj vsebuje sestav otroške sobe Compactos H105?

  • Dolžina mosta + dvodelne omare je 310 cm.
  • Pisalna miza dolžine 152 cm, debeline 3 cm in globine 53cm s predalnikom
  • Police nad pisalno mizo
  • Postelja z zaščitno ograjo, v katero se prilega ležišče 90 x 200 cm. Zunanje dimenzije so:  211,4 x 116 x 48,4 cm.

Otroške soba Compactos vas bo navdušila s svojo kvaliteto, izvirnostjo in možnostjo prilagajanja po meri. Elemente sestavov lahko med seboj kombinirate. Izbirate lahko med široko paleto barv in različnih ročajev. Pisalno mizo ali garderobno omaro lahko prilagodimo na centimeter natančno v kolikor imate težavo dobiti standardne mere v prostor. Proizvajalec pohištva Rimobel  je eden od vodilnih španskih proizvajalcev otroškega pohištva. Uporablja melaminsko zaščito najvišje kakovosti, ki je odporna zoper praskam in nezaželenim madežem. Vsi predali in vrata se mehko zapirajo. Debelina vseh front in korpusov garderobnih omar je 19 mm medtem ko debelina polic od 19 mm do 30 mm. Debelina pisalne mize je 3 ali 5 cm.  Robovi so ABS zaobljeni z 1,2 mm robnim trakom.

Slike so le inspiracija, ki jo kasneje mi prilagodimo vašemu prostoru. Pošljite nam mere vašega prostora in vam naredimo brezplačni 2D idejni izris, da vidimo kako gre vse skupaj v prostor.  Pohištvo je delano z namenom, da traja. S proizvajalcem imamo res odlične izkušnje in verjamemo, da bo tudi vam všeč, kakor tudi mnogim do sedaj.

Dostava in montaža na domu je vključena v ceno!

Dobavni rok je 4 tedne od naročila

 

2.662,00