H103 sestav otroške sobe Compactos Otroške sobe in mladinske sobe, Pohištvo za otroke

Opis

Otroška soba H103 ima zanimivo dvodelno omaro s praktično odprtinico. Na omari je je USB priklop tako da lahko na hitro napolnite svoj mobitel. Pisalna miza sega vse do okna in tako ob vzglavju postelje nudi ogromno a praktično nočno omarico. Korpus sobice je v Artic odtenku medtem ko fronte so v kombinaciji Menta in Miel. Vse odtenke lahko vidite pri nas v Brežicah v živo.

Kaj vsebuje sestav otroške sobe Compactos H103?

  • Garderobna omara, dimenzije 100,2 x 56 x 218 cm
  • Predalnik z dvema predaloma širine 40 cm
  • Pisalna miza dolžine 220 cm, od tega gre 116 cm za posteljo kot nočna omarica. Globina pisalne mize je 53 cm.
  • Postelja z zaščitno ograjo, v katero se prilegata zgoraj 90 x 200 medtem ko spodaj 90 x 190 cm ležišče. Zunanje dimenzije so 204,4 x 116 x 63,4 cm.
  • 2x Polička z vrati 101 x 33 x 29 cm

Otroške soba Compactos vas bo navdušila s svojo kvaliteto, izvirnostjo in možnostjo prilagajanja po meri. Elemente sestavov lahko med seboj kombinirate. Izbirate lahko med široko paleto barv in različnih ročajev. Pisalno mizo ali garderobno omaro lahko prilagodimo na centimeter natančno v kolikor imate težavo dobiti standardne mere v prostor. Proizvajalec pohištva Rimobel  je eden od vodilnih španskih proizvajalcev otroškega pohištva. Uporablja melaminsko zaščito najvišje kakovosti, ki je odporna zoper praskam in nezaželenim madežem. Vsi predali in vrata se mehko zapirajo. Debelina vseh front in korpusov garderobnih omar je 19 mm medtem ko debelina polic od 19 mm do 30 mm. Debelina pisalne mize je 3 cm.  Robovi so ABS zaobljeni z 1,2 mm robnim trakom.

Slike so le inspiracija, ki jo kasneje mi prilagodimo vašemu prostoru. Pošljite nam mere vašega prostora in vam naredimo brezplačni 2D idejni izris, da vidimo kako gre vse skupaj v prostor.  Pohištvo je delano z namenom, da traja. S proizvajalcem imamo res odlične izkušnje in verjamemo, da bo tudi vam všeč, kakor tudi mnogim do sedaj.

Dostava in montaža na domu je vključena v ceno!

Dobavni rok je 4 tedne od naročila

 

2.260,00