Previjalna komoda Marlene, BELA ali BELA-WENGE Pohištvo za otroke, Sobice za dojenčke

Opis

Previjalna komoda Marlene

Pohištvo za dojenčke Marlene daje prosto pot individualnim željam pri opremljanju sobice za dojnečke, saj sveža bela barva omogoča diskretnost, hkrati pa dopušča uporabo barvnih, živahnih dodatkov, tekstilij po vaši želji. Pohištvo iz kolekcije Marlene je funkcionalno, praktično in privlačno na oko.

V primeru nakupa vam na pohištvo odobravamo 2 leti garancije.

Komoda s previjalno mizico je dimenzije 95 x 88 x 49 (brez previjalne mizice) /75,5 cm (s previjalno mizico). Ima tri predale, ki se mehko zapirajo.

Lahko izbirate med komodo:

– bele barve,

– bele barve v kombinaciji z wenge barvo.

Previjalna blazina ni vključena v ceno.

Sobica Marlene je delo nemškega proizvajalca pohištva za dojenčke Geuther. Njihovo vodilo pri proizvodnji se glasi “Prevzemamo odgovornost – za zdaj in kasneje”, kar nakazuje na njihovo veliko zavedanje o družbeni odgovornosti. V svojem proizvodnem procesu uporabljajo les iz evropskih gozdov, saj so jim blizu vrednote za ohranitev zdravega okolja. Zdravje otrok je na njihovem prvem mestu, zato izdelujejo varno pohištvo, brez onasnaževanja, laki, folije in tkanine izpoljnjujejo največje zahteve glede zdravstvenega varstva, pohištvo je odporno na slino in potenje (standard DIN 63160), igrače pa so izdelane po najvišjem evropskem varnostnem standardu EN 71. Uporbljajo tudi najnovejšo tehnologijo, ki izboljšuje kakovost izdelave ter je prijazna do zdravja zaposlenih v njihovi tovarni.

Rok dobave 3 – 45 dni.

272,60 

Počisti