Posteljica za dojenčke – novorojenčke Sol Pohištvo za otroke, Sobice za dojenčke

Opis

Posteljica za dojenčke – novorojenčke Sol

Sol je nežna in prijetno topla kolekcija pohištva za najmlajše, opremljena z delikatnim in svetlim sončnim dizajnom v odtenku belega bora.

Vsi elementi se mehko zapirajo in vsi robovi so zaščiteni ABS.

Posteljica Sol ima okvirje iz belo lakiranega MDF oz. mediapana, ograjica pa je iz masivnega bukovega lesa.

Posteljica je primerna za ležišče dimenzije 70 x 140 cm. V ceno sta vključeni dve stranici, s pomočjo katerih lahko pozneje spremenite posteljico v mini posteljo. Na ograjici ima 3 odstranjlive palice.

V ceno niso vključeni ležišče, tekstilije in dekoracija.

Sobica Sol je delo nemškega proizvajalca pohištva za dojenčke Geuther. Njihovo vodilo pri proizvodnji se glasi “Prevzemamo odgovornost – za zdaj in kasneje”, kar nakazuje na njihovo veliko zavedanje o družbeni odgovornosti. V svojem proizvodnem procesu uporabljajo les iz evropskih gozdov, saj so jim blizu vrednote za ohranitev zdravega okolja. Zdravje otrok je na njihovem prvem mestu, zato izdelujejo varno pohištvo brez onasnaževanja. Laki, folije in tkanine izpoljnjujejo največje zahteve glede zdravstvenega varstva. Pohištvo je odporno na slino in potenje (standard DIN 63160), igrače pa so izdelane po najvišjem evropskem varnostnem standardu EN 71. Uporbljajo tudi najnovejšo tehnologijo, ki izboljšuje kakovost izdelave in je prijazna do zdravja zaposlenih v njihovi tovarni.

V primeru nakupa vam na pohištvo odobravamo 2 leti garancije.

Rok dobave je 3 – 45 dni.

293,75  235,00