Otroška posteljica Planet Türkis, Z/BREZ LED OSVETLITVE, dimenzije 150 x 77 x 83 cm Pohištvo za otroke, Sobice za dojenčke

Opis

Kombinirana otroška posteljica Planet Türkis je elegantna in brezčasna posteljica za vašega dojenčka, ki se lahko pretvori v mini posteljo, ko jo ta preraste. Ograjica otroške posteljice  je narejena iz masivnega bukovega lesa, lakiranega na belo barvo. Vzglavje in vznožje posteljice sta iz oplemenitene iverne plošče E1 kakovosti, zaščitene s folijo v beli barvi. Posteljica za dojenčke je vrhunske kvalitete in narejena z okolju prijaznimi barvami. V podjetju Schardt se uporabljajo samo nestrupene barve v skladu s standardi DIN 53 160 ter EN 71-3.

Dimenzije zibke so: 150 x 77 x 83 cm, v zibko ustreza ležišče dimenzij 70 x 140 cm.

Dno zibke je nastavljivo na tri različne višine. V ceno sta vključeni tudi dve stranici, ki spremenita otroško posteljico v mini posteljo, v katero ustreza ležišče dimenzij 70 x 140 cm.

Ob doplačilu lahko prejmete tudi set LED svetil.

Ležišče ni vključeno v ceno. Tekstilje niso vključene v ceno.

V kolikor se odločite za posteljico za dojenčke Schardt, vam zraven lahko ponudimo široko izbiro tekstilja ter dodatkov, ki se prilegajo v njihove izdelke.

Sobica za dojenčke – novorojenčke Planet Türkis je delo nemškega proizvajalca Schardt, ki vam ponuja veliko izbiro pohištva za dojenčke.

Rok dobave je 15 – 45 dni.

372,05 401,94 

Počisti