Otroška posteljica Charly, dimenzije 75 x 90 x 145 cm, Z/BREZ PREDALA POD POSTELJO Pohištvo za otroke, Sobice za dojenčke

Opis

Kombinirana otroška posteljica Charly je preprosta posteljica z naravnim pridihom, ki se lahko pretvori v mini posteljo, ko jo dojenček preraste. Posteljica Charly je narejena iz oplemenitene iverne plošče, ki je zaščitena s folijo v odtenku zbledenega češnjevega lesa. Na izpostavljenih delih so ABS robovi. Posteljica za dojenčke je vrhunske kvalitete in narejena z okolju prijaznimi barvami, ki zadovoljujejo minimalne kriterije evropskih standardov za varnost, NF EN-716.

Dimenzije zibke so: 75 x 90 x 145 cm, v zibko ustreza ležišče dimenzij 70 x 140 cm.

Dno zibke je nastavljivo na dve različni višini. V ceno sta vključeni tudi dve stranici, ki spremenita otroško posteljico v mini posteljo, v katero ustreza ležišče dimenzij 70 x 140 cm.

Ob doplačilu lahko prejmete tudi predal pod posteljo, ki je na voljo v modri ali roza barvi. Dimenzije predala so: 140 x 16 x 72 cm.

Ležišče ni vključeno v ceno. Tekstilje niso vključene v ceno.

Sobica za dojenčke – novorojenčke Charly je delo francoskega proizvajalca Galipette, ki vam ponuja veliko izbiro visokokvalitetnega pohištva za dojenčke z zanimivimi dizajni.

Rok dobave je 3-30 dni.

366,29 455,54 

Počisti