Komoda s previjalno mizico Cassini, dimenzije 111.5 x 90 x 57.5/ 75.5 cm Pohištvo za otroke, Sobice za dojenčke

Opis

Komoda s previjalno mizico Cassini

Cassini je romantična sobica za dojenčka, ki združuje klasičen stil z brezčasnimi modernimi elementi in s tem izžareva nezamenljiv šarm. Šarmantne podrobnosti ustvarijo otroku okolje, ki je polno udobnosti, naravnosti, z dobro mero podeželjske idiličnosti – naravnost odlično okolje za brezskrbno otroštvo.

V primeru nakupa vam na pohištvo odobravamo 2 leti garancije. Dimenzije (dolžina x višina x globina): 111,5 x 90 x 57,5/ 75,5 cm. Ima en predal in tri vrata, v notranjosti pa so tri police. Vrata in predal se mehko zapirajo.

Previjalna blazina ni vključena v ceno.

Sobica Cassini je delo nemškega proizvajalca pohištva za dojenčke Geuther. Njihovo vodilo pri proizvodnji se glasi “Prevzemamo odgovornost – za zdaj in kasneje”, kar nakazuje na njihovo veliko zavedanje o družbeni odgovornosti. V svojem proizvodnem procesu uporabljajo les iz evropskih gozdov, saj so jim blizu vrednote za ohranitev zdravega okolja. Zdravje otrok je na njihovem prvem mestu, zato izdelujejo varno pohištvo, brez onasnaževanja, laki, folije in tkanine izpoljnjujejo največje zahteve glede zdravstvenega varstva, pohištvo je odporno na slino in potenje (standard DIN 63160), igrače pa so izdelane po najvišjem evropskem varnostnem standardu EN 71. Uporbljajo tudi najnovejšo tehnologijo, ki izboljšuje kakovost izdelave ter je prijazna do zdravja zaposlenih v njihovi tovarni.

Rok dobave 3 – 45 dni.

458,34 398,56